x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

de Adriana V. Paduraru    |    10 Ian 2008   •   00:00

INSPECTORUL LYNLEY. TVR 2 continuă difuzarea aces­tui serial po­liţist cu cel mai recent sezon rea­lizat de BBC.

TVR 2/ Inspectorul Lynley/Serial/ Sâmbătă   22:30

INSPECTORUL LYNLEY. TVR 2 continuă difuzarea aces­tui serial po­liţist cu cel mai recent sezon rea­lizat de BBC. În primele patru se­zoane, telespectatorii au ajuns să-l cunoască mai bi­ne pe eroul Tho­mas Lynley, al op­tulea conte de Asherton. Se­zonul cinci de­bu­tează cu problemele pe care le are nu numai Thomas, ci şi partenera sa, Bar­bara Havers. Ră­masă singură, po­liţista este nevoită să se descurce sin­gură printre ca­zu­rile complicate şi deseori înfri­co­şă­toare ale Scotland Yard-ului. Deşi i s-a interzis temporar să se implice în anchetele poliţiei, Linley nu poate sta deoparte, ci în­cearcă să-şi ajute co­lega, cu riscul de a-şi pierde slujba.

 

TVR 2/Autostopistul/Serial/Marţi        0:50

AUTOSTOPISTUL. Un serial cu po­veşti disparate, legate între ele numai de perso­najul Au­tos­to­pistul, cel care prezintă şi în­cheie fiecare episod în maniera proprie, o combinaţie între scenaristul Rod Sterling (Zona Crepusculară) şi regizorul Alfred Hitchcock. Deşi aproape fiecare poveste e inspirată de un fapt real, supranaturalul şi partea întunecată a fiinţei umane au întotdeauna un cuvânt greu de spus.

 
 

PRO TV/ Prison break/Serial/Luni-marţi   23:15

Lane Garrison a primit un televizor. Actorul Lane Garrison (Twee­ner din “Prison Break”) a primit cadou de Cră­ciun un televizor color. Buna sa prie­tenă din copilărie, Jessica Simpson, s-a gândit să-i mai coloreze zilele petrecute “pe bune” în închisoare, dăruindu-i un televizor color. Garrison este condamnat la 40 de luni de închisoare pentru uciderea unui adolescent într-un accident rutier şi a primit dreptul de a avea un televizor în celula sa, pentru bună purtare.

×
Subiecte în articol: serial