x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

de Adriana V. Paduraru    |    01 Feb 2008   •   00:00

O frumoasă asasină basarabeancă devine inamicul numărul unu al clanului Sprânceană. Superba Nataşa e interpretată de Tatiana Lihotina, studentă la Actorie în Chişinău.

ANTENA 1/Clanu’ sprănceană/Serial/Joi      21:30

TONI SPRĂNCEANĂ, HĂITUIT DE O ASASINĂ. O frumoasă asasină basarabeancă devine inamicul numărul unu al clanului Sprânceană. Superba Nataşa e interpretată de Tatiana Lihotina, studentă la Actorie în Chişinău. Tatiana profesează şi ca manechin, iar vocea ei armonioasă pare să-i prevadă şi o carieră în mu­zică. Limba română literară vorbită în Bucureşti o bulversează un pic pe superba Tatiana, însă pitorescul ei accent de “Moldova de peste Prut” face deliciul întregii echipe a “Clanului Sprânceană”! Personajul ei, Nata­şa, e iubita lui Baltazar, duşmanul de moarte al lui Toni, şi ea jură să îl ucidă pe capul clanului Sprânceană.

 

NAŢIONAL TV/The kill point/ Serial/ Sâmbătă 20:15

THE KILL POINT. Producţia americană, realizată în 2007, îi aduce faţă în faţă pe Donnie Wahlberg şi pe John Leguizamo, câştigător al Pre­miului Emmy şi nominalizat la Globul de Aur. John Leguizamo este “Domnul Wolf”, liderul unui mic grup de veterani ai războiului din Irak care pun la cale jefuirea unei importante bănci din Pittsburg. Când lucrurile o iau razna, primii care suferă sunt ostaticii, printre care se află şi fata unui afacerist extrem de bogat şi cu multe conexiuni în lumea politică şi în poliţie. “Domnul Wolf”, John Leguizamo, va fi nevoit să se confrunte cu poliţia, ostaticii, propria echipă şi chiar cu amintirile războiului din Irak la care participase.

×
Subiecte în articol: serial