x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

04 Apr 2008   •   00:00

Brigada omucideri 5. Un incitant serial dramatic – filmat pe străzile din Baltimore – care surprinde viaţa dură a unei echipe de detectivi de la Omucideri aflaţi î

Brigada omucideri 5. Un incitant serial dramatic – filmat pe străzile din Baltimore – care surprinde viaţa dură a unei echipe de detectivi de la Omucideri aflaţi în prima linie a luptei împotriva crimei. Pe măsură ce brigada se luptă cu omorurile dintre bande, crimele în serie şi cele pasionale, spiritul echipei, loialitatea şi umorul îi ajută pe ofiţeri să-şi păstreze echilibrul. Serialul a câştigat 11 premii, inclusiv un Emmy şi un Peabody. 

 

Viata În Africa 3. Amanda Hol­den, Stephen Tompkinson şi Lucy-Jo Hudson joacă în această poveste a unei familii englezeşti care se ocupă de o rezervaţie în Africa de Sud. Serialul urmăreşte modul în care ei se străduiesc să se adapteze vieţii în Africa şi, mai mult, să rezolve problemele care apar în interiorul familiei.

 

Dr. House 2. Dr. House este un tip ciudat, antisocial, chiar nepoliticos, dar este un diagnostician remarcabil. El rezolvă chiar şi cele mai complicate cazuri cu ajutorul ideilor lui neconvenţionale şi al instinctelor care nu-l înşală niciodată. În viziunea lui, toţi pacienţii sunt nişte mincinoşi şi nu fac altceva decât să îi îngreuneze munca.

×
Subiecte în articol: serial