x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News seriale

News seriale

de Adriana V. Paduraru    |    15 Feb 2008   •   00:00

Ducesa din Duke Street. Ac­ţiunea serialului, desfăşurată în Londra anilor 1900-1925 şi inspirată de o poveste reală, gravitează &icir

Ducesa din Duke Street. Ac­ţiunea serialului, desfăşurată în Londra anilor 1900-1925 şi inspirată de o poveste reală, gravitează în jurul frumoasei Louisa Leyton şi a remarcabilei sale ascensiuni sociale. La început o simplă servitoare, ea devine un renumit maestru bucătar, pentru ca, în cele din urmă, să ajungă proprietara unui hotel de lux din Londra. Filmul a totalizat un număr de două nominalizări la premiile BAFTA în 1978, pentru costume şi decoruri; trei nominalizări la premiile BAFTA în 1977: pentru interpretare feminină (Gemma Jones), pentru decoruri, pentru cel mai bun serial de dramă; o nominalizare la premiile Emmy în 1980, pentru cel mai bun serial.

 

 

Franky G vrea să fie băiat bun. Franky G., actorul din serialul “Jonny Zero”, s-a săturat de roluri de mafioţi şi bătăuşi. Cunoscut publicului din filmele “Jaf în stil Italian”, “Wonderland” şi “Tras pe sfoară”, unde a jucat alături de Dustin Hoffman şi Andy Garcia, Franky G., vrea să facă mai mult în filme decât să dea cu pumnul. Ca să lupte împotriva prejudecăţilor şi discriminărilor de la Hollywood, potrivit cărora latino-americanii primesc numai roluri de mafioţi sau traficanţi de droguri, Francisco Gonzales, pe numele de botez, şi-a schimbat numele şi munceşte din greu pentru a primi roluri cât mai diverse.

×
Subiecte în articol: serial