x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News Seriale & telenovele

News Seriale & telenovele

16 Noi 2007   •   00:00

Paola Krum şi Joaquin Furriel, protagoniştii din telenovela "Montecristo", vor avea o fetiţă care se va naşte la sfărşitul lunii ianuarie.

PAOLA KRUM, INSĂRCINATĂ. Paola Krum şi Joaquin Furriel, protagoniştii din telenovela "Montecristo", vor avea o fetiţă care se va naşte la sfărşitul lunii ianuarie. Viitorii părinţi nu au vrut să se grăbească să anunţe vestea, dar secretul a fost dezvăluit la petrecerea de după premiera piesei "Tres versiones de la vida" de Fernán Mirás, colegul de scenă al Paolei, care a propus un toast in cinstea celui de-al doilea copil pe care-l aşteaptă el şi soţia lui şi in cinstea primului copil al Paolei şi al lui Joaquin. Vestea a fost confirmată in mod public după ce Paola şi-a făcut o ecografie in urma căreia reieşea că aşteaptă o fetiţă.

KAMARA INTRĂ IN… RĂZBOI. Kamara, membru al trupei Alb Negru, s-a alăturat distribuţiei comediei romantice "Războiul sexelor". El a inceput deja filmările la Buftea şi foarte curănd va putea fi văzut de telespectatori pe micile ecrane. "Am jucat intr-un film studenţesc, am făcut figuraţie in diferite producţii, dar pot spune că acum este prima dată cănd am un rol mai important. Mama mea este cea mai incăntată de noua mea ipostază, intotdeauna şi-a dorit să mă vadă in filme, asta şi pentru că mă trag dintr-o familie de «artişti»: bunicul meu a fost actor şi bunica balerină. Sunt convins că mama va fi fanul meu numărul unu", mărturiseşte Kamara.

×
Subiecte în articol: serial