x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News Seriale & Telenovele

News Seriale & Telenovele

14 Dec 2007   •   00:00

In Războiul sexelor debutează o actriţă-măgăriţă. La propriu! Fiona are doi ani şi jumătate şi a fost greu de convins să păşească pe platourile de filmare.

ACTRIŢA MĂGĂRIŢĂ. In Războiul sexelor debutează o actriţă-măgăriţă. La propriu! Fiona are doi ani şi jumătate şi a fost greu de convins să păşească pe platourile de filmare. "Am incercat să o conving cu morcovi, cu alune, dar nu a ţinut, aşa că am păcălit-o jucăndu-mă cu ea cu nişte mingiuţe colorate", povesteşte Kamara partea "intunecată" a trupei Alb Negru. Scena care o are drept protagonistă pe Fiona este cea in care Simona (Alina Grigore) salvează o măgăriţă de la nişte oameni care nu aveau grijă de ea. Iubitul ei, Filip (Pavel Bartoş), incearcă să o convingă că o măgăriţă, oricăt de simpatică ar fi, nu poate fi ţinută pe post de animal de casă.

DESTINE FURATE. O poveste despre iubire, ură şi răzbunare, petrecută intr-un decor luxos. Filmările au avut loc la Miami, astfel că telespectatorii se vor bucura să vadă in telenovelă case luxoase şi privelişti de vis ale oceanului şi ale celor mai faimoase plaje din lume. Din distribuţia telenovelei fac parte actori foarte talentaţi de diferite naţionalităţi de la cubanezi la mexicani, columbieni, venezueleni şi argentinieni. Melodia de pe genericul telenovelei a făcut furori printre fani. Aceasta este compusă şi interpretată de un tănăr cubanez, Angel Arce.

×
Subiecte în articol: serial