x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolas Sarkozy, majordomul Angelei Merkel, într-o schiţă de Anul Nou (VIDEO)

Nicolas Sarkozy, majordomul Angelei Merkel, într-o schiţă de Anul Nou (VIDEO)

02 Ian 2012   •   08:38
Nicolas Sarkozy, majordomul Angelei Merkel, într-o schiţă de Anul Nou (VIDEO)

Presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel sunt parodiati intr-un videoclip lansat cu ocazia Anului Nou care a fost inspirat dintr-o schita comica din 1963, scrie BBC.

Schita care a stat la baza filmuletului in care Sarkozy este majordomul Angelei Merkel se numeste "Dinner for one" si este difuzata de obicei in noaptea Anului Nou in Germania, unde este foarte populara.

In "Dinner for one", Miss Sophie, in varsta de 90 de ani, isi aniverseaza ziua de nastere in compania a patru personaje imaginare, acestea fiind interpretate de majordomul sau.

Cancelarul german este Miss Sophie, iar presedintele Frantei este majordomul ei, el interpretand invitatii imaginari ai cancelarului, la un summit UE pentru salvarea monedei euro. Fostul premier grec George Papandreou, fostul premier spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero si premierul britanic David Cameron sunt jucati de majordomul Sarkozy. Cand presedintele Frantei este David Cameron ii spune cancelarului german ca "arata mai tanara ca niciodata", Angela Merkel atentionandu-l "sa nu uite ca in Europa se vorbeste germana".

In timp ce Nicolas Sarkozy se plimba beat in jurul mesei, naratorul spune: "Asta se intampla la fiecare summit pentru salvarea monedei euro, indiferent daca mai este cineva sau nu acolo, cei doi fac totul de unii singuri".

Schita se numeste "Al 90-lea summit de criza sau Euro pentru nimeni" si a fost realizata de televiziunea germana ARD. (L.I.)

×