x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Noaptea starurilor la Antena 1

Noaptea starurilor la Antena 1

de Cristina Ologeanu    |    29 Dec 2005   •   00:00
Noaptea starurilor la Antena 1

Concursuri inedite, surprize muzicale si distractie la greu

Concursuri inedite, surprize muzicale si distractie la greu

De Revelion, Antena 1 invita toti romanii la Noaptea starurilor, o petrecere fastuoasa, cu muzica buna si umor, la care vor participa peste 300 dintre cele mai iubite vedete din toate domeniile, de la televiziune, la sport si muzica. Petrecerea va incepe de la ora 20:00 si va fi gazduita de Mihaela Radulescu si Dan Negru. Alaturi de ei, Alessandra Stoicescu, Mircea Badea, Pepe, Lucian Mandruta, Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu, Gabriela Vranceanu Firea, Vlad Ionescu, Cosmin Baleanu, Letitia Zaharia, echipa de la "Canalul de stiri", Cristian Andrei, dar si actorii principali din telenovela "Secretul Mariei" vor invita telespectatorii Antenei 1 sa se distreze alaturi de ei in noaptea de Revelion. Suprizele nu vor lipsi. Va dezvaluim doar doua dintre ele: Mircea Badea si Simona Patruleasa vor dansa cu doi profesionisti ai ringului de dans. Piata Divertis prezinta in aceasta noapte speciala o selectie a celor mai bune momente de peste an, presarate cu parodii ale hiturilor internationale si autohtone.

RAZBOI. Telespectatorii vor pasi in 2006 alaturi de Dan Negru si invitatii lui in platoul show-ului Ziua Judecatii. Editia speciala de Revelion ii aduce pe cei mai iubiti manelisti la "judecata". Cei sase concurenti-vedete vor fi: Carmen Serban, Liviu Pustiu, Adi de la Valcea, Nicolae Guta, Minodora si Vali Vijelie. Alte vedete invitate care ii vor sustine muzical sunt: Maria Ciobanu, Maria Dragomiroiu, Viorica si Ionita de la Clejani. Anul 2006 incepe cu Pepe, Revansa Starurilor si cu o multime de vedete de prim rang. In aceasta editie speciala, cantaretii de muzica populara ii provoaca pe membrii juriului, nemultumiti de jurizarea lor de peste an. Maria Carneci, Nicoleta Voica, Niculina Stoican, Cornelia si Lupu Rednic, Dinu Iancu Salajanu, Robert Tarnaveanu, Cristian Fodor, Gelu Voicu se vor duela muzical cu Rica Raducanu, Cristina Rus, Miki, Delia, Selena, Nico si Claudiu Bleont.

IN FAMILIE. "Lautarii de ieri si de azi" este tema pe care Mihaela Radulescu a ales-o pentru prima editie din 2006 a emisiunii Duminica in familie, difuzata in seara de 1 ianuarie. Cornelia Catanga, Carmen Radulescu, Petrica Pana si taraful sau, Matilda Pascal Cojocarita, Marian Mexicanu’, Nelu Ploiesteanu, Maria Buza sunt doar cateva dintre celebrele voci ale muzicii de petrecere, invitate in platoul emisiunii.

Phil Collins la Bucuresti


Anul Nou debuteaza in forta la Antena 1 cu transmisia in premiera a concertului extraordinar sustinut de celebrul Phil Collins la Bucuresti, in cadrul turneului mondial "First Final. Farewell Tour". Cine nu s-a numarat printre miile de norocosi care au prins un bilet la spectacol va putea savura la Antena 1 hiturile care au marcat si au incantat generatii de iubitori de muzica. (C.O.)

×