x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Norocoasa Maria Dinulescu

Norocoasa Maria Dinulescu

de Catalina Iancu    |    30 Iul 2010   •   00:00
Norocoasa Maria Dinulescu
5844-127990-untitled1.jpgÎntr-o lume în care tot mai mulţi pun accentul mai mult pe look decât pe trăirile sufletului, în contextul în care frumuseţea exterioară contează într-o măsură mai mare decât cea interioară, am discutat cu Maria Dinulescu despre "forme" versus "fond".

Actriţa ne-a dezvăluit că, din punctul său de vedere, "strălucirea" şi "sclipirea" sunt două lucruri diferite. Strălucirea poate fi doar "pe dinafară", însă "sclipirea din ochi este cea mai frumoasă". Maria consideră că, văzută din exterior, este o norocoasă, iar privită în interior emană încredere şi forţă.

● Jurnalul Naţional: Ce părere ai despre "amba­la­jul" pe care se pune accentul în lumea modernă şi mondenă?
● Maria Dinulescu:
Dacă ne uităm în dicţionarul explicativ al limbii române, descoperim că sensul adjectivului monden este explicat astfel "care ţine de viaţa de lux, care duce o viaţă de petreceri". Petrecerea înseamnă momentul în care oamenii aleg să se bucure în cel mai uman mod posibil. Nu este nici o filosofie. Deci aş putea să cred că mondenul este stadiul cel mai animalic al omului.

●  Cu atâtea "sfaturi" şi ten­dinţe, sunt femeile influenţate să devină forme fără fond?

● Este bine ştiut că fiecare este singurul responsabil în faţa lui, a familiei şi a lui Dumnezeu. De când e lumea au existat contexte şi o multitudine de noi informaţii. Cred că educaţia pe care o primeşti la început de drum este cea care te poate ajuta să păstrezi această bază ca fiind meca­nismul prioritar de a te transforma într-o direcţie pozitivă.


● Crezi că frumuseţea interioară contează sau cea exterioară şi în ce măsură?

● Cred că sclipirea din ochi este cea mai frumoasă. Atitudinea pe care ai ales-o în a-ţi descoperi viaţa te ajută să îţi apară în privire aceste străluciri, alteori ea este creată tehnic. Cel mai dureros mi se pare momentul în care îmi întâlnesc prietenii şi datorită experienţelor trăite ochii le sunt aproape morţi.


● Care ar fi diferenţele dintre Maria văzută doar din exterior şi frumuseţea ei interioară?
● Cea care este văzută din exterior este una foarte norocoasă. Aceasta apare publicului în proiecte mult apreciate şi datorită lor ajunge să fie expusă în media. În ambele momente sunt mereu cel puţin cinci sau se ajunge până la 50 de profesionişti care muncesc ca produsul din care Maria face parte să fie unul de succes. Cu atât de mulţi oameni în spate, lucrurile au toate şansele să sclipească. De aceea au şi fost create. Maria din interior este cea care a rămas fără câteva persoane în viaţa ei. Fie că au murit, fie că au ales alt drum. Mai sunt câţiva piloni foarte importanţi care îi oferă încredere şi forţă. Deschiderea de a fi alături de oamenii pe care îi întâlnesc mă face să îmi descopăr forţa interioară.


5844-127991-untitled1.jpg● Ţi s-a părut vreodată frumuseţea o povară?
● Norocul este că descopăr frumuseţea cu care am fost înzestrată abia după câţiva ani distanţă de la proiectul pe care l-am realizat.


● Te-a ajutat aspectul fizic în viaţa de zi cu zi în general, şi în carieră în special?
● Faptul că mă îngrijesc mental, fizic şi emoţional îmi dă şansa să atrag oameni pozitivi în jurul meu. Ce cred că rămân ca fiind foarte importante în a-ţi păstra deschise uşile sunt următoarele două lucruri: carisma şi cultura. Ele te ajută ca aceste uşi să nu se închidă după 15'.


● Ţi s-a întâmplat să fii catalogată astfel - în ceea ce priveşte relaţiile: "E actriţă, joacă doar un rol"?

● De foarte multe ori, dar acest lucru îl fac oamenii lipsiţi de inteligenţă şi maturitate sau cei cărora le este teamă să se confrunte cu realitatea.


● Ce le-ai spune celor care îţi pun o etichetă fără a te cunoaşte cu adevărat?

● Nimic. Aceşti oameni nu mă interesează.


Şedinţa foto a fost realizată la showroom-ul designerului Cosmina Englizian. Vestimentaţia purtată de Maria la şedinţa foto pentru co­pertă este cea mai valoroasă creaţie din colecţia "White Dream", "Crystal Dream", mai precis "Rochia de mireasă cu cele mai multe cristale Swarovski", (42.583 de cristale şi 16.793 de perle Swarovski), care a intrat anul acesta în Guinness Book. Ţinuta îi aparţine creatoarei de modă Cosmina Englizian.

×
Subiecte în articol: vedete