x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nu disperati!

Nu disperati!

29 Dec 2006   •   00:00
Nu disperati!
Punctul pe G

Despre sex si despre restul... Exista cateva chestiuni legate de vietile noastre pe care am incercat sa le dezbatem in filele de poveste ale acestui an. In ce priveste sexul, la propriu, am staruit asupra orgasmului. Cei care probabil se entuziasmeaza la filme cu sange au considerat ca nu e suficient. Ar fi dorit, probabil, pe langa dezbaterea situatiilor care fac ca sexul sa se intample sau nu, sa le explicam in termeni exacti cum trebuie sa-si apuce madularul ca sa il introduca in vagin, astfel incat coitul sa fie unul stralucit. Lor, lipsa termenilor de maidan le-a pricinuit traume grave. In schimb, pentru cei carora le-a placut sa se amuze citind despre lucruri care se intampla si care nasc o groaza de framantari emotionale - prezentate aici nu cu titlu de unicitate, ci de "hai sa ne si distram un pic pe tema asta, ca de amarat ne-am amarat destul", iata un scurt generic al zambetelor din anul care tocmai trece.

REMEMBER. Am stabilit ca ce vor fetele nu e un mister. Pana la ora asta nici o televiziune nu a dedicat o radiografie atenta intimitatii masculine. Pesemne ca nu intereseaza pe nimeni. Una din problemele casniciei e goana dupa avere a soacrei care analizeaza vigilent lada de zestre. Totusi am descoperit si latura inteleapta a soacrei, la faimoasa emisiune sinistra "Schimb de mame": un exemplar si-a mustrat verbal feciorul, explicandu-i in termeni precisi ca trebuie sa se spele pe cap cu nevasta pe care si-a ales-o, nu sa vina cu alta la poarta muma-si! Ne-am prins si cum sta treaba cu mamele "moderne": ele devin denaturate lasandu-si propriii copii pe mana alteia si sunt de acord ca trocul sa fie televizat. Ne-am amuzat privind vedete autohtone cum isi iau peste obrajori palme morale de la creatorii de moda sau cum isi transforma viata personala in telenovela cu rating exploziv. Am comentat si marile descoperiri ale specialistilor care sustin ca masturbarea e cheia fericirii tuturor. Si tot de la ei am aflat cine e Tom Degetel, respectiv un fel de Superman al tuturor preludiilor, care intra in actiune atunci cand nici limba, nici membrul reproducator nu mai fac fata. Totodata, am lamurit cum e treaba cu sexul de unica folosinta, in sensul ca barbatul alearga de-i ies ochii dupa o femeie numai ca s-o aiba doar o data, din pricina prejudecatii conform careia ele nu se pot limita la aventuri, ci vor parteneri de recitat poezii - asta pune in pericol integritatea masculina!

In final, la capat de drum, esentialul din ce era de retinut: "Invata de la stele ca-n cer sunt multe osti!" - pe principiul "Are balta peste". Deci nu disperati!

×