x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nu ştii ce să faci în weekend? Vezi ce filme, piese de teatru sau concerte au loc în perioada 19 - 21 iulie

Nu ştii ce să faci în weekend? Vezi ce filme, piese de teatru sau concerte au loc în perioada 19 - 21 iulie

19 Iul 2013   •   10:30
Nu ştii ce să faci în weekend? Vezi ce filme, piese de teatru sau concerte au loc în perioada 19 - 21 iulie
Nu ştii ce să faci în weekend? jurnalul.ro îţi propune câteva dintre evenimentele care au loc în Bucureşti în acest sfârşit de săptămână.

FILME


Vineri

La migliore offerta - Filmul spune o poveste de dragoste neobișnuită ce se desfăşoară cam în toată Europa (Trieste, Bolzano, Fidenza, Roma, Milano, Merano, Viena, Praga). Intriga are loc în lumea licitaţiilor  de artă high-end și antichități. Povestea se învârte în jurul directorului unei case de licitatii, Virgil Oldman, care se intersectează cu o misterioasă tânără moștenitoare Claire Ibbetson ai cărei părinți au murit și au lăsat o colecție considerabilă de artă și antichități și un abil tânăr meșteșugar Robert, care il ajuta pe  Virgil în descifrarea unor elemente ciudate găsite printre lucrurile ce fac parte  din  moștenirea lui Claire. Echilibrul si prestigiul lui Virgil sunt temperate de o înșelătorie în curs de desfășurare în care prietenul lui, Billy Whistler, îl ajută în construirea unei colecții secrete private  de picturi a unor maeştri celebri.

Man of Steel - Filmul prezinta povestea de început a lui Superman. Clark (Kal-El) a fost transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, deoarece Jor-El, tatăl lui a dorit să-l protejeze împotriva forţelor rebele conduse de generalul Zod, aceştia distrugând în cele din urmă planeta. Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha şi Jonathan Kent, Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile. Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Astfel Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de „Superman”.

Monsters University - Mike Wazowski şi James P. Sullivan sunt o pereche inseparabilă de prieteni, însă lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Era o vreme când această pereche desprerecheată de monştri nu se puteau suporta unul pe celălalt - perioada când au studiat la Universitatea Monştrilor şi când Sully se distra copios făcându-i şicane ochiosului Mike. Cum au reuşit ei să vadă dincolo de toate diferenţele care-i îndepărtau şi să devină cei mai buni prieteni?

SÂMBĂTĂ

White House Down - Polițistul John Cale tocmai a aflat că nu a fost acceptat să facă parte din Serviciul Secret însărcinat cu protejarea președintelui James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o dezamăgească pe fiica lui cu această veste, o duce într-un tur al Casei Albe, însă, chiar atunci, complexul este atacat de un grup paramilitar. Cu guvernul pus la pâmânt în acest haos și fără prea mult timp la dispoziție, Cale trebuie să-l salveze pe președinte, pe fiica lui și nu în ultimul rând, țara.

The Heat - Shannon este o poliţistă atipică, al cărei limbaj este foarte acid și căreia îi sare atât de repede ţandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Însă, pentru a prinde un periculos traficant de droguri, Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI - sofisticata şi aroganta Sarah. Sarah şi Shannon sunt atât de diferite, încât colaborarea le va genera scântei și le va arunca într-o mulțime de situații neprevăzute.

Despicable Me 2 - Gru a ajuns tăticul celor trei fetiţe orfane pe care a vrut să le folosească drept pioni în schema sa machiavelică de cucerire a lumii. Edith, Margo şi Agnes sunt dădăcite şi de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar aceştia sunt departe de a fi nişte bone de încredere, ci, mai degrabă sunt cei care declanşează mici dezastre casnice. În plus, Gru se va confrunta cu nişte probleme la care nu se aştepta, căci Margo se apropie de pubertate şi începe să aibă secrete. Cine e Avery, căruia îi scrie ea mesaje? Poate chiar un băiat! Ca şi cum nu avea destule pe cap cu meseria de părinte, Gru e cooptat într-un plan de salvare a lumii de o doamnă de la Liga Anti-Villaini. A apărut un nou personaj malefic şi cine poate să ştie mai bine decât Gru cum gândeşte unul care vrea să cucerească lumea?

DUMINICĂ

World War Z - În World War Z omenirea a fost lovită de o apocalipsă cu zombie. Protagonistul este Gerry Lane, un soţ şi tată devotat, angajat al Naţiunilor Unite. După declanşarea neaşteptată a pandemiei de zombie, acesta porneşte într-o periculoasă misiune de-a lungul globului, pentru a găsi informaţii care ar putea stopa valurile de oameni infectaţi, al căror număr se ridică la peste 4 miliarde. Filmul are la bază romanul cu acelaşi nume scris de Max Brooks, publicat în septembrie 2006.

The Lone Ranger - Povestea eroului începe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuți condusă de Butch Cavendish. Prinși în ambuscada de răufăcatori, Jandarmii sunt uciși. În schimb un supraviețuitor e găsit de un amerindian Tonto. Supraviețuitorul este John Reid care devine Calărețul singuratic. Ajutat de cel ce i-a salvat viața, pornește pe urmele răufăctorilor pentru a se răzbuna.

R.I.P.D. - Doi poliţişti morţi şi... nu prea... care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace. Şeriful Roycephus "Roy" Pulsifer a executat mai multe penitenţe în R.I.P.D. pentru multiple infracţiuni comise în timpul vieţii; e tipul care le ştie pe toate, obişnuit să mânuiască pistolul singur, şi nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante şi ironii, dar e cel mai bun din departament şi ştie absolut toate şmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din faţa Judecăţii de Apoi şi-şi caută refugiu înapoi pe Pământ. Nick Walker este un poliţist dur, care ştie cum se învârt roţile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeşte o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plăteşte o penitenţă de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad. Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar şi pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soţia lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forţelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ.

TEATRU

VINERI

Festivalul "Bucureştii lui Caragiale" - Centrul Istoric, La Conu' Iancu, Parcul Lumea Copiilor

SÂMBĂTĂ

Elektra - Elvira Popescu

O seară la revistă -  Teatrul de Vară Herăstrău

DUMINICĂ

Ce poţi să faci în 10 minute - Godot Cafe-Teatru

Festivalul de vară "Teatru, stradă şi copil" - Parcul Lumea Copiilor

CONCERTE


VINERI

Cristi Nistor Live Band - Club Tribute

Jazz the 5 of us: Irina Sârbu, Alex Man, Puiu Pascu, Ciprian Pargel, Tudor Parghel - Green Hours 22 Jazz Cafe

SÂMBĂTĂ

Freestay - Club Tribute

Sentir flamenco - Green Hours 22 Jazz Cafe

DUMINICĂ

Organ Art Trio - Green Hours 22 Jazz Cafe


×
Subiecte în articol: weekend film concerte piese de teatru