x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nu te pune cu Zohan

Nu te pune cu Zohan

de Sebastian S. Eduard    |    01 Aug 2008   •   00:00

Agentul Mossad care vrea să ajungă hairstylist

Credeam că am văzut multe subiecte crîncene transformate în comedii, dar... omul cît trăieşte învaţă. Dovadă, ultima comedie a lui Adam Sandler. Luptătorul Zohan Dvir (Adam Sandler) – cunoscut în ţara lui sub numele de Zohan – este cel mai cunoscut antiterorist din Israel. Un profesionist, aparent indestructibil, Zohan este la fel de dedicat femeilor ca şi lichidării duşmanilor, inclusiv a corespondentului său, teroristul palestinian Phantom (John Turturro). Dar Zohan are un secret… deşi îşi iubeşte patria, e obosit de atîtea lupte şi abia aşteaptă o ocazie să se retragă din armată pentru a-şi exprima creativitatea ca hairstylist. Atîta vreme cît se luptă cu terorismul, acest vis rămîne imposibil, iar Zohan adoarme în fiecare seară plîngînd şi strîngînd în braţe "biblia" lui Paul Mitchell din 1987 despre hairstyling, pe care o ţine ascunsă în dormitorul său. Zohan obţine această şansă cînd Phantom reapare la suprafaţă. În loc să-l ucidă, Zohan îşi înscenează propria moarte şi fuge, lăsîndu-l pe Phantom să creadă că, în sfîrşit, a izbutit să-l anihileze pe Zohan. El reuşeşte însă să fugă la New York, luînd cu el doar visul şi hainele de pe el, ascuns în compartimentul de bagaje al unui avion. Visul său: să ajungă, în sfîrşit, hairstylist celebru.

 

DVD home

10.000 î.Chr.
 Roland Emmerich, regizorul filmelor "Independence  Day" şi "The Day After Tomorrow", lansează o nouă provocare, o aventură spectaculoasă despre era în care mamuţii cutreierau Pămîntul, iar vrăjile şi spiritele puneau amprenta asupra destinelor oamenilor. Efectele speciale creionează povestea primului erou (Steven Strait), care porneşte în călătoria vieţii sale pentru a-şi salva iubita răpită (Camilla Belle), dar pentru a-şi îndeplini destinul hărăzit de profeţi. Tînărul are de înfruntat multe obstacole, luptă cu animale sălbatice legendare şi descoperă o civilizaţie necunoscută, mult evoluată, care se extindea prin exploatarea sclavilor. Pe un pămînt îndepărtat şi necunoscut, acesta conduce o luptă pentru libertate, devenind astfel eroul perioadei de început a legendelor.
An: 2008
Gen: aventură/ romantic
Cu: Camilla Belle, Nathanael Baring
Regie: Roland Emmerich


Jaful de pe Baker Street
Un vînzător de maşini cu un trecut dubios, Terry, a evitat întotdeauna loviturile mari. Dar când Martine, o cunoştinţă din copilărie, îi spune cum să dea lovitura la banca din Baker Street, Terry nu ratează ocazia. El şi echipa sa îşi vor da seama curînd că seifurile pline de bani şi bijuterii conţin anumite informaţii care vor arunca în aer întregul regat al Marii Britanii, căci reţeaua de corupţie şi scandal implică atît lumea criminală din Londra, cît şi vîrfurile puterii britanice, precum şi însăşi familia regală.
An: 2008
Gen: crimă/ thriller
Cu: Jason Statham,  Saffron Burrows
Regie: Roger Donaldson

×
Subiecte în articol: film zohan