x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nunta cu briliante

Nunta cu briliante

de Adriana V. Paduraru    |    01 Aug 2008   •   00:00

A venit şi ziua cea mare. Cristina Spătar s-a cununat religios cu omul de afaceri Alin Ionescu.

A venit şi ziua cea mare. Cristina Spătar s-a cununat religios cu omul de afaceri Alin Ionescu. Momentul a fost îndelung aşteptat, drept care cei doi au pregătit totul în cele mai mici detalii. Au apărut însă şi mici "neconcordanţe". De exemplu, buchetul miresei. Nu a fost întocmai cum ceruse Cristina, în ultimul moment făcîndu-se o altă comandă.

Cu toate acestea, nunta a fost de-a dreptul preţioasă. Doar se mărita Regina R&B-ului autohton. Pe lîngă ţinutele mirilor, care depăşeau 10.000 de dolari, Cristina a purtat bijuterii a căror valoare atingea un milion şi jumătate de dolari. Pandantivul pe care mireasa l-a purtat se numeşte Inima Vendome şi este încrustat cu 1.400 de diamante. La acesta s-au adăugat cerceii, inelul şi brăţara, toate din aur alb şi cu briliante.

Bineînţeles, toată lumea o să se gîndească la obiceiul furatului miresei. Nici vorbă de aşa ceva. Cristina  a fost păzită cu străşnicie de 30 de bodyguarzi.

 
S-A "FURAT"... NAŞUL. Felicitările, masa şi dansul s-au desfăşurat la Palatul Ştirbey, costurile petrecerii ajungînd la 130.000 de euro. Aproximativ 500 de invitaţi i-au urmărit pe miri dansînd primul lor vals ca soţ şi soţie, pe melodia "Unforgettable", interpretată de Nat şi Natalie Cole. Dacă pe mireasă n-a fost chip s-o furi, pe naş l-a "furat" datoria. Nicolae Manea a dispărut preţ de... 90 de minute. Rapidul, al cărui preşedinte este, avea o partidă grea de susţinut împotriva Gloriei din Bistriţa. Un alt moment de bucurie pentru naş: echipa lui a cîştigat cu 3-0.

 

Party Ibiza pe malul lacului

Fosta locuinţă a lui Ţînţăreanu, reprofilată într-un club, a fost recent gazda lansării Noului Seat Ibiza. Lumii bune din industria auto sau din cea a sportului li s-au adăugat bebeluşele îmbrăcate/ dezbrăcate în costume negre, din latex, care s-au etalat lasciv în faţa maşinii. Aşa că "Emocion"-ul a fost dublu, ca să zicem aşa. De performanţele maşinii căutaţi să vă convingeţi singuri, nouă ne-au plăcut. Şi maşina, şi fetele.

×
Subiecte în articol: party time