x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nunta regală: Ceremonia, tradiţională în amănunt, petrecerea în club... la palat

Nunta regală: Ceremonia, tradiţională în amănunt, petrecerea în club... la palat

28 Apr 2011   •   16:01
Nunta regală: Ceremonia, tradiţională în amănunt, petrecerea în club... la palat


Cu doar o zi înainte de nuntă, Kate Middleton recunoaşte că a fost cât se poate de stresată gândindu-se la ziua cea mare. Dar, potrivit Life&Style, care dedică numărul din această săptămână marelui eveniment, ea şi Prinţul William se vor concentra pe momentul în care îşi vor face jurăminte la Westminster Abbey, gândurile lor urmând a fi în totalitate acolo. Nicidecum la cei 1900 de invitaţi care vor lua parte la eveniment şi la cei aproape 2 milioane de telespectatori din întreaga lume care vor urmări ceremonia în direct.

Ziua istorică este pusă la punct până la cel mai mic detaliu, aşa cum se cade unei căsătorii la rang înalt. Mireasa împreună cu tatăl său vor fi întâmpinaţi în jurul orei 11 dimineaţa  de preotul paroh al catedralei Westminster, John Hall, care va purta o robă din satin şi dantelă, de culoarea fildeşului. Aşa cum este tradiţia, Kate este aşteptată să întârzie câteva minute. Ceremonia va fi oficiată de Arhiepiscopul de Cantebury, care are cel mai înalt rang în Biserica Anglicană. Potrivit scriitoarei Katie Nicholl, autoarea cărţii „The Making of a Royal Romance”, „jurămintele vor fi unele tradiţionale, ceremonia la fel şi imnurile tot tradiţionale”. Fratele lui William, prinţul Harry, a recunoscut că amintirea mamei lor, prinţesa Diana, va fi prezentă în gândurile lor la Westminster Abbey, catedrală unde au asistat la funerariile ei în 1997. „Sper că ar fi foarte mândră de ziua cea mare pentru William. Cu toţii credeam că nu mai avea să se întâmple acest lucru”, a spus prinţul Harry.

După ceremonie, cuplul princiar va merge cu fast cu trăsura către palatul Buckingham, unde se va desfăşura o recepţie generoasă, cu şampanie şi tort pentru 600 de invitaţi. Aceasta va fi urmată de o cină privată şi dans, găzduite de Prinţul de Wales, strict pentru miri şi membrii apropiaţi ai familiei. Şi, ca să dezmorţească puţin tradiţia, Kate şi William au pus la punct un club în palat, dotat cu bar pentru cocktail-uri, ring de dans, globuri „disco”, de care s-a ocupat sora lui Kate, Pippa Middleton, şi masă pentru DJ. „Întotdeauna au fost hotărâţi să personalizeze această nuntă, să o facă diferit, şi cred că au reuşit. Este cu adevărat o poveste de dragoste ca în poveşti, însă cu foarte multe elemente din lumea reală”, a mai adăugat Nicholl.

 

×