x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O excursie cu surprize

O excursie cu surprize

de Sebastian S. Eduard    |    23 Iun 2006   •   00:00
O excursie cu surprize
FILM
O comedie de zile mari marca Robin Williams

Un tata de familie, suprasolicitat de munca, pe nume Bob Munro, sotia sa, Jamie, fiica lor in varsta de 15 ani, Cassie, si fiul lor de 12 ani, Carl, simt o nevoie urgenta de a petrece timpul impreuna. Dupa ce a promis familiei ca o va duce intr-o vacanta in Hawaii, Bob schimba brusc planul, dar fara a le spune nimic. In locul unei saptamani de vacanta intr-un paradis tropical, vor merge intr-o excursie in Colorado, pe roti, intr-un autobuz amenajat pentru locuit, numit de americani recreation vehicle sau, prescurat, RV.

REUNIREA FAMILIEI. Planul lui Bob de a reuni familia (care este in parte un siretlic pentru a-l ajuta sa nu-si piarda slujba) intr-o experienta comuna, cat si inceputul calatoriei se transforma imediat intr-un esec cumplit. Tot ceea ce poate fi mai rau se intampla. Incercarile neconvingatoare ale lui Bob de a conduce greoiul si masivul vehicul sunt primite in tacere si luate in deradere de familia sa, care nu este deloc multumita de ceea ce se intampla. Viata intr-o caravana este de departe mult mai putin confortabila decat viata lor din Los Angeles si, cu fiecare incercare a lui Bob de a face ca spiritul vacantei sa-i cuprinda si pe ai lui, exista pericolul ca excursia sa devina un fiasco.

INTALNIREA. La un camping pentru caravane, familia Munro se intalneste cu familia Gornicke - un clan enervant, din categoria celor care-si petrec vacantele tot timpul in caravana, dar care pana la urma castiga simpatia celor din familia Munro. Cu cat acestia incearca sa scape de familia Gornicke, cu atat mai mult destinele lor par facute sa se intretaie. Dar adversitatea are o calitate, in a-i uni chiar si pe membrii celei mai disfunctionale familii si fiecare piedica pe care familia Munro o traieste in mod ciudat o ajuta sa devina din nou o familie adevarata.

UN CASTIGATOR. Robin Williams este castigator al Premiului Oscar si un multiplu castigator de Premii Grammy, de neegalat in ceea ce priveste imaginatia de care da dovada, cu care continua sa adauge noi personaje la repertoriul sau de neuitat.

Video&DVD

SECRETE DE FAMILIE. In sfarsit un film pentru cei care s-au uitat la excentricii si ciudatii din propria familie si s-au intrebat: "cine sunt oamenii astia?". Jennifer Aniston joaca in rolul principal, iar Rob Reiner este regizorul acestei comedii romantice despre familie, dragoste, casatorie si alte catastrofe majore. Aniston o interpreteaza pe Sarah Huttinger. Impreuna cu logodnicul ei merge acasa la parinti si se convinge ca stilul linistit, specific vietii la tara a familiei sale, nu i se potriveste. Fiti alaturi de Sarah in timp ce descopera secretele familiei Huttinger si luati parte la distractie impreuna cu Kevin Costner, Shirley MacLaine si Mark Ruffalo.
An: 2005 / Suport: DVD / Gen: comedie

STAN SI BRAN SCOTIENI. Stan si Bran invadeaza Scotia! Cei doi merg in Scotia sa mosteneasca marea avere McLaurel. Vai de ei... marea avere se dovedeste a consta intr-o pipa si un set de fluiere pentru cimpoi. Asa ca baietii, ramasi fara o letcaie, ajung sa se inroleze in Armata Majestatii Sale pentru a-si demonstra vitejia in lupta la frontiera Indiei...
An: 1935 / Suport: DVD / Gen: comedie

VIATA CA UN PARIU. Bun venit in lumea vorace a pariorilor, o lume cruda si lipsita de principii, in care fiecare este pe cont propriu. Filmul este o calatorie in lumea impatimitilor jocului, care castiga duminica, pentru ca luni sa piarda totul. Un film plasat in lumea ametitoare si puternic injectata cu adrenalina a celor care stiu totul despre risc, lumea pariurilor sportive. Castigi pentru ca apoi sa pierzi, soarta decide. Milioane de dolari sunt miza unui joc de-a "cine pe cine manipuleaza". Daca reusesti sa anticipezi miscari si sa citesti ganduri, castigi, in caz contrar, pierzi totul. Viata nu iti mai apartine. Te-ai vandut riscului.
An: 2005 / Suport: DVD / Gen: actiune/ drama
×
Subiecte în articol: familia