x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O femeie și-a uitat amantul în... șifonier

O femeie și-a uitat amantul în... șifonier

05 Mar 2018   •   15:48
O femeie și-a uitat amantul în... șifonier

Poliţia germană a fost nevoită să intervină de două ori într-o locuinţă situată în oraşul-port Bremerhaven din nordul ţării după ce o femeie şi-a ascuns amantul într-un şifonier, informează DPA. 

Femeia în vârstă de 38 de ani a fost atât de hotărâtă ca partenerul ei de viaţă să nu afle despre existenţa amantului, încât a preferat să fie reţinută de autorităţi, după cum a informat luni un purtător de cuvânt al poliţiei. 

După ce şi-a petrecut weekendul în locuinţa ei cu un bărbat pe care tocmai îl cunoscuse, ea a fost surprinsă, duminică dimineaţa, de revenirea acasă a partenerului său de viaţă. Ca urmare, femeia a început să se certe cu acesta după ce şi-a ascuns amantul în şifonier. Îngrijoraţi, vecinii au chemat poliţia. 

Agenţii sosiţi la faţa locului au încercat să calmeze cuplul, însă cei doi au devenit din ce în ce mai violenţi, ceea ce a dus la reţinerea lor. 

La scurt timp, poliţia a fost nevoită să intervină din nou în aceeaşi locuinţă deoarece bărbatul ascuns în dulap nu a putut ieşi din apartamentul încuiat. Panicat, acesta îşi sunase câţiva prieteni care au venit şi au încercat să spargă uşa, precizează DPA.AGERPRES

×
Subiecte în articol: amant sifonier