x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O machioză a devenit vedetă cu ajutorul Youtube-ului (VIDEO)

O machioză a devenit vedetă cu ajutorul Youtube-ului (VIDEO)

18 Ian 2012   •   13:41
O machioză a devenit vedetă cu ajutorul Youtube-ului (VIDEO)

Tanya Burr, in varsta de 22 de ani, a facut cursuri de machiaj dupa ce a terminat scoala si in cativa ani a devenit vedeta, ea fiind invitata la petreceri cu celebritati din intreaga lume, scrie Daily Mail.

Tanya s-a facut cunoscuta datorita unui canal pe care si l-a facut pe Youtube, unde a postat regulat clipuri cu sfaturi referitoare la machiaj.

De fiecare data cand se intorcea de la locul ei de munca, tanara inregistra un video despre machiaj pe care il posta online, fiecare clip fiind urmarit lunar de peste 2 milioane de persoane.

Tanya Burr a marturisit ca utimii sase ani din viata ei au fost "surprinzatori". Dupa ce a terminat scoala, ea a urmat un curs de machiaj si s-a angajat ca machioza in orasul Norwich.

"Ma intorceam seara acasa de la munca si inregistram clipuri pe care le postam pe Youtube. La inceput, erau sfaturi legate de reproducerea machiajului vedetelor", a spus Tanya.

Dupa doi ani de cand s-a lansat online, tanara si-a dat demisia si s-a ocupat de blogul ei si de clipurile de pe Youtube, promovandu-le pe retelele de socializare precum Facebook si Twitter.

Castigurile din reclamele pe Youtube au inceput sa devina mai consistente odata cu cresterea numarului de persoane care ii vizionau clipurile. Tanya are si fani care urmaresc in fiecare zi ceea ce posteaza.

Desi este invitata deseori la Londra, Tanya nu vrea sa se mute din Bramerton, unde locuieste impreuna cu iubitul ei. "Este foarte important sa fiu aproape de familia mea si ador viata linistita de aici", a spus tanara.

Tanya nu este doar o machioza, ci si o persoana care da tonul tendintelor, hainele si accesoriile sale fiind atent observate. "Cel mai important lucru este sa le ofer celor care ma urmaresc ceea ce doresc si clipurile sa continue sa fie unice si profesionale", a spus Tanya Burr. (L.I.)

×
Subiecte în articol: reclama machiaj youtube promovare