x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O maşină abandonată în Birmingham, în valoare de circa 150 de lire, a acumulat amenzi de parcare de 2.600 de lire

O maşină abandonată în Birmingham, în valoare de circa 150 de lire, a acumulat amenzi de parcare de 2.600 de lire

21 Mar 2017   •   21:20
O maşină abandonată în Birmingham, în valoare de circa 150 de lire, a acumulat amenzi de parcare de 2.600 de lire

Proprietarul unui autovehicul abandonat într-o zonă a oraşului Birmingham din Marea Britanie ar putea avea parte de un şoc în momentul în care ar veni să-şi recupereze maşina, deoarece pe parbrizul acesteia au fost lipite în total 26 de amenzi de parcare, scrie marţi The Telegraph. 

Autovehiculul abandonat de şase luni într-o parcare din Kings Heath a adunat amenzi de parcare estimate la 2.600 de lire, de 17 ori mai mult decât valoarea automobilului. 

Maşina Hyundai Coupe cu o vechime de 16 ani este estimată la doar 150 de lire, acest lucru putând explica de ce proprietarul său a ales să nu o ridice şi să nu achite amenzile, mai arată sursa citată. 

Consiliul municipal din Birmingham a anunţat că a fost emisă o înştiinţare pentru proprietarul parcării. 

Anul trecut, un automobil marca Mercedes abandonat timp de trei ani într-o altă parcare din Birmingham a fost ridicat după ce a adunat amenzi în valoare de 14.000 de lire. APCOA, compania care deţine parcarea, a reuşit îndepărtarea autoturismului după ce a primit într-un final permisiunea de la Consiliul municipal. AGERPRES

×