x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O melodie în "tamgleză" a devenit hit pe internet. Urmăreşte videoclipul indian vizionat de 11 milioane de persoane (VIDEO)

O melodie în "tamgleză" a devenit hit pe internet. Urmăreşte videoclipul indian vizionat de 11 milioane de persoane (VIDEO)

30 Noi 2011   •   14:50
O melodie în "tamgleză" a devenit hit pe internet. Urmăreşte videoclipul indian vizionat de 11 milioane de persoane (VIDEO)

O melodie in "tamgleza" a devenit un adevarat hit pe internet, cantecul fiind accesat pe Youtube in 14 zile de aproximativ 11 milioane de persoane, scrie Huffington Post.

Cantecul se numeste "Kolaveri" si este scris in "tamgleza", o combinatie intre tamila si engleza, care implica in principal adaugarea unui "u" la finalul cuvintelor din limba engleza. "Kolaveri" a devenit sursa de inspiratie pentru tineretul indian crescut in Hindi si engleza.

Versurile exprima gandurile unui baiat beat care a fost parasit, umorul reiesind din poezia accidentala a limbajului "tamglez".

Desi cei care au realizat piesa o prezinta ca pe un succes neplanuit declarand ca le-a luat mai putin de jumatate de ora sa o scrie, Kolaveri s-a bucurat de un tratament special pentru o melodie care se afla pe soundtrack-ul unui film tamil.

Un director de la reprezentanta indiana a Sony a marturisit ca "Sony a vandut cantecul intr-un mod agresiv pentru a deveni o furie nationala, postandu-l pe paginile de Facebook tamile, Hindu si internationale inainte de lansarea lui".

In cateva zile a devenit cel mai cautat videoclip indian pe Youtube, primul cantec dintr-un film tamil care va fi difuzat pe MTV India si la posturile de radio si a generat articole in presa indiana despre cum se face un video viral.

"Kolaveri" va aparea in "3", un film in care joaca trei copii ai celor care conduc industria filmului tamil, iar unul dintre ei, Dhanush, a scris si a cantat versurile.

×
Subiecte în articol: film muzica kolaveri film indian