x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O supergirl are o super poşetă

O supergirl are o super poşetă

04 Sep 2009   •   00:00
O supergirl are o super poşetă
Sursa foto: /Kipling

Dacă vreţi să fiţi puternice, strălucitoare şi senzuale aveţi la dispoziţie trei colecţii noi-nouţe de poşete care vă vor face să vă simţiţi exact cum vă doriţi.



O supergirl trebuie să aibă o super poşetă. Aşa că designerii s-au gândit la toate. Fie că luptaţi cu cel mai nou proiect sau vreţi să cuceriţi ringul de dans, G*rilla Girlz este arma perfectă: poşete tinereşti, funky şi mai ales funcţionale, într-o gamă de culori îndrăzneţe, cu imprimeuri futuriste. Încăpătoarea Ugochi, de un roz excentric, are suficient de mult stil încât să facă senzaţie şi la job, şi la cumpărături, dar şi în club.

Pentru stilul Catwoman, a fost creată noua colecţie City. Detaliile metalice fac trecerea inovatoare către designul architectural şi emană senzualitate. Puteţi lua o Nola şi la birou, dar şi într-o călătorie. Este suficent de încăpătoare şi uşor de purtat pe umăr.

Pentru un cocktail este numai bună multifuncţionala New Arlene sau Arlene L, care include şi o oglindă. În diferite tonuri de lumină şi umbră şi albastru cu reflexe verzi, poşeta face furori printre iubitoarele modei.

×
Subiecte în articol: life & style