x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana si Pepe - "Dormitorul e de baza"

Oana si Pepe - "Dormitorul e de baza"

13 Ian 2005   •   00:00

VEDETE
In noul an care abia a inceput, Pepe si Oana Zavoranu vor sa-si puna pirostriile pe cap, dar mai ales au in plan conceperea unui copil, daca nu cumva s-au si pus pe treaba.
MIHAELA SUCIU

Ne-am dat intalnire pentru sedinta foto la Casa Vernescu la ora 12:00. Oana, secondata de Pepe, a deschis usa localului abia la ora 14:00, atragand privirile gazdelor si oaspetilor de pe Calea Victoriei.

Pentru ca m-ati inspirat, spuneti-mi de ce ati intarziat doua ore la interviu?
Pepe: Am intarziat pentru ca ea a avut filmari. Eu eram acasa, o asteptam…

Oana: Aici se strecoara o mica minciuna… (rade). Este adevarat ca am intarziat putin, dar din cauza traficului. Si l-am gasit in dus, unde a stat si s-a-mbaiat 37 de minute, dupa care alte 25 m-a intrebat cu care din cele 10 camasi albe sa se imbrace. In concluzie, eu eram gata in 7 minute, iar el intr-o ora si ceva.

Scuza-ma, ce ai facut 37 de minute in baie?
Pepe: Nu, 37 de minute dupa ceasul ei. Am facut dus, m-am barbierit si m-am si imbracat.

Sigur nu ai facut si altceva?
Pepe: Nu facem… pentru ca avem program regulat (rade).
Oana: Ii gatesc foarte sanatos si-atunci... (rade)
Pepe: Gateste foarte bine… mere si pere!
Oana: Avem antecedente cu niste sandvisuri pe care i le-am pregatit si i s-a facut greata de la ele, pentru ca, intr-un exces de zel, ca sa fie cat mai bune, am pus patru feluri de branza: topita, cascaval afumat, unt si cascaval nu mai stiu de care. Si i s-a facut rau, i-a venit sa verse si, la sfarsit, el, dulcele, in loc sa zica ca au fost ingalate sandvisurile mele, a zis ca probabil de la oboseala i-a cedat organismul.
Pepe: Hai sa ma laud si eu ca o iubesc! Hai sa avem si noi un interviu serios!
Oana: Cel mai important lucru este ca ne iubim extraordinar de mult si, culmea, la inceput, recunosc, nu am crezut ca relatia cu Pepe va fi una serioasa, pentru ca si eu, si el suntem firi foarte independente, foarte libertine, ne place viata s.a.m.d. Orice relatie are un inceput in care este focul cel mai mare si patos si nu stiu ce, dupa care, se spune, ca, in timp, relatia se plafoneaza, ca intervine obisnuinta. La noi insa, sa dea Dumnezeu sa fie asa mereu, cu cat trece timpul, suntem pur si simplu innebuniti unul dupa celalalt.

Cand o sa oficializati relatia?
Pepe: Dupa ce o sa ne casatorim cred ca o sa aveti multe de scris despre noi, despre cat de mult ne iubim si cati copii facem.
Oana: Eu vreau foarte mult un baiat. Pepe e singurul barbat de pe lumea asta care m-a convins sa am incredere si chiar sa cred realmente in viata de familie. Eu niciodata nu m-am vazut nevasta, niciodata nu m-am vazut mama. Poate pentru ca nu am atins niciodata aceasta maturitate mentala. Poate si pentru ca intotdeauna am avut o doza de egoism, dat fiind ca am fost copil singur la parinti.

Cum ai reusit sa o convingi sa devina familista?
Pepe: Eu am fost eu. In ciuda aparentelor ca Oana e zgubilitica si la fel de plecata de acasa ca si mine, am hotarat ca e bine sa avem rodul iubirii noastre, adica sa facem un copil. Am hotarat ca in clipa in care va ramane gravida, sa-l pastram. Cum avem putin timp liber, ne casatorim. Nu poti sa te casatoresti azi si maine sa te duci la munca.

Pai, asa poate sa mai dureze doi ani filmarile la "Numai iubirea"…
Pepe: Nu, nu. Daca ma enervez, ma duc la Las Vegas si ma casatoresc in cinci minute. Asta e daca vrem neaparat sa avem actul la mana. Daca vrem o petrecere mare, o putem face oricand. Important e sa fim noi doi impreuna, sa fim fericiti si sa stie toata lumea ca suntem un cuplu imposibil de despartit.

Pai ce, va ameninta cineva?
Oana: Atata dusmanie si ura si atatea energii negative pe care le simtim rasfrante ori din priviri ori vorbe…
Pepe: Sunt foarte putini oameni care ne vor impreuna.

"Viata noastra e mai agitata decat orice telenovela"

Suna deja a telenovela!
Oana: Da, traim o telenovela!
Pepe: Viata noastra este mai importanta si mai agitata decat orice telenovela. Nu vorbesc de vreun barbat care incearca sa o curteze pe ea sau de vreo fata care vrea sa ma contacteze pe mine. Nu de ei vorbim, ci de oameni la care nu ne-am asteptat.
Oana: Prieteni carora, practic, li se strepezesc dintii cand ne vad impreuna. Si nu vad logica, ca doar nici eu nu am luat barbatul nimanui, nici el nu a luat femeia altuia.
Pepe: Problema e ca nu suporta sa vada doi oameni fericiti. Probabil, unii nu au cunoscut sentimentul dragostei adevarate si nu-l inteleg.

E vorba de oameni aflati pe scena publica?
Oana: Da, e vorba si de oameni aflati pe scena publica, e vorba si de oameni apropiati, cu care ne intalnim zi de zi, si de oameni care ne-au produs dezamagiri cumplite.

Ce au facut, concret?
Oana: Ni s-au pus conditii, amenintari ca daca nu ne despartim… Deci, lucruri urate si grave. Iti jur pe ce am mai scump, daca s-ar scrie ce traim noi si toata relatia noastra si toata viata noastra impreuna ar fi cea mai de succes telenovela. Intrece orice!
Pepe: De multe ori ni se pun carierele pe primul plan de catre ceilalti. Ni se spune ceva de genul: "Daca renunti la Oana, ti-e mai bine" sau "Daca renunti la Pepe, ti-e mai bine". Simplu!
Oana: Sau mi se spune: "Gandeste-te bine daca vrei sa te mariti cu el sau sa faci un copil cu el, pentru ca nu da bine la imagine - tu esti sexoasa, tu esti aceasta diva, aceasta vampa care…". Mi se mai spune: "Nu este de teapa ta si de valoarea ta; tu meriti un barbat mult mai implinit din punct de vedere financiar".
Pepe: Iti trebuie un batranel! (rade)

Si cum reactionati?
Oana: I-am zis: "Da’ nu vrei tu sa ma cauti pe la alta masa sa vezi daca sunt eu pe-acolo?". Eu sunt si foarte impulsiva si in momentul cand cineva are tupeu… sa se tina!
Pepe: Hai sa-ti zic ceva: noi suntem atat de sinceri si atat de transparenti in relatia asta, incat prin sinceritatea noastra, prin comunicare si respect sunt sigur ca nu ne poate desparti nimeni si nimic. Sunt gelos!

Care sunt punctele care va unesc si care sunt cele care va despart?
Oana: Intotdeauna contrele si necazurile ne-au unit mai tare. Cu cat oamenii incearca sa ne desparta mai aprig, cu atat noi ne iubim mai mult si relatia noastra se sudeaza. Eu, cel putin, nu mai concep viata fara el.
Pepe: Diferiti nu suntem, chiar ne asemanam foarte tare si uneori zici ca suntem frati.

Faptul ca va asemanati asa de mult nu va face sa va mai si certati din cand in cand?
Pepe: Fiecare are personalitatea lui si, probabil, eu sunt mai calm si mai ingaduitor. Ea are tente colerice.
Oana: Cand e unul mai nervos cedeaza celalalt, ca asta inseamna sa iubesti. Eu si el am trait in trecut chestii din astea de orgolii, dar acum cand dragostea e asa de mare, nu mai conteaza ca las de la mine.

Apropo de relatiile trecute, tu ai o inclinatie pentru femeile mai mari decat tine…
Pepe: Nu vreau sa discut despre asta. Eu sunt indragostit de Oana…

Dar si Oana e mai mare ca varsta decat tine. Cauti maturitatea la o femeie?
Oana: Nu, eu sunt mai imatura decat el. Contrar acestui misto ieftin care se face fata de Pepe, cu latino-loverul nostru mioritic, Pepe nu este asa, nu este acest fluturas care se crede. Pepe este un barbat foarte responsabil, care e capabil sa-si ia in mana propria viata - si a dovedit-o de nenumarate ori - , sa nu depinda de nimeni si sa nu fie nevoit sa dea socoteala nimanui si sa aiba propria familie. Nici o secunda nu am avut senzatia ca stau langa un pustiulica. De multe ori eu ma simt aia mai cu ciunga in gat si el ma mai scutura. Daca ma vezi prin oras ma uit numai la zorzonele, adica niciodata nu m-as vedea intr-un taior. La mine nu poate sa zica nimeni ca am 30 de ani. Toata lumea imi cere buletinul, pentru ca are senzatia ca fac misto.
Pepe: Daca eram un baietas din asta caruia sa-i placa discotecile noapte de noapte si sa-si schimbe gagicile, cu siguranta ca atunci eram un latino-lover. Nu ma deranjeaza neaparat sintagma asta, dar nici sa nu ma ia la misto.

"Oana e zgubilitica si plecata de acasa ca si mine"
"Pepe este un barbat responsabil, eu sunt mai ciunga in gat"

Sunt voci care critica modul vostru de a va manifesta dragostea in public…
Oana: Da, si pe mine ma doare drept in fund! Cum iti spuneam, nu suporta sa vada oameni fericiti.
Pepe: Publicul apreciaza foarte tare naturaletea. Nu ca nu respect telespectatorii, dar eu am castigat fiind natural.
Oana: Uite, referitor la succesul pe care il traiesc acum cu telenovela - toata lumea imi spune ca ma place pentru ca sunt foarte naturala. Sunt foarte credibila in rol si secretul e ca nu am nici o ora de actorie. Niciodata nu-mi invat papagaliceste replicile. Le citesc cinci minute - tin minte ideile principale, dupa care infloresc, mai ales ca am langa mine un maestru, pe Pepe. I-am furat toate replicile: "Ia cauta-ma, vezi daca sunt pe-afara", "Ce? Ti-e cald cu dintii in gura?", "S-a rasculat orezul in tine?". Noi suntem intr-o caterinca totala!

Cum reusesti sa injuri si sa te enervezi in telenovela?
Oana: Cand am momente din acestea ma refugiez sa-mi creez acea stare interioara si am reusit deja sa plang intr-un mare fel. Sa stii ca fac foarte bine departajarea intre personaj si persoana mea. Au fost diverse situatii cand a trebuit sa plang si sa fiu congestionata si cu venele umflate pe mine de atat cat am strigat si in urmatoarea secventa sa fac mare caterinca si sa fiu intr-o buna dispozitie. Asta inseamna actorie!

Pepe, cum mai stai cu gelozia in ultima vreme?
Pepe: Ah, daca ea sta si citeste scenariul acasa, ma enervez.
Oana: Noi suntem gelosi si pe o revista. Daca fac asta, imi zice : "Iubire, eu sunt aici, langa tine, nu vrei sa te uiti alta data pe ea?"
Pepe: Eu am ajuns sa fiu gelos si cand sta prea mult si face dus.

Ai spus undeva ca atunci cand e pasionala, Oana o face mai bine ca in telenovele. Ce face mai bine?
Pepe: E la fel de naturala in tot ceea ce face, dar cand se cearta cu mine, se cearta mai cu foc decat in telenovela.
Oana: Sunt ofticoasa.
Pepe: Daca te-ai referit cumva la scenele de dragoste, ar fi culmea sa joace in telenovela o scena de dragoste mai bine ca in realitate.
Oana: La noi, dormitorul e de baza si acum si pentru anul ce a venit.

hair-stylist: Dana Petrescu
locatie: Casa Vernescu
×
Subiecte în articol: oameni viata Pepe oana telenovela