x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu a plâns la tv. Vezi cine o consolează când îi este dor de Pepe

Oana Zăvoranu a plâns la tv. Vezi cine o consolează când îi este dor de Pepe

11 Apr 2012   •   19:38
Oana Zăvoranu a plâns la tv. Vezi cine o consolează când îi este dor de Pepe

Oana Zavoranu a plans la tv, in direct, motivul fiind dorul de Pepe. Invitata la Antena 1, la emisiunea Acces Direct, vedeta nu a putut sa isi stapaneasca lacrimile si a recunoscut ca fostul sot ii lipseste foarte mult.

Alaturi de Oana Zavoranu, a fost prezenta in platou si mama acesteia, Marioara Zavoranu, care o consoleaza in aceste momente dificile. Marioara a plans si ea, in hohote, spunand ca nu isi dorea ca fiica sa sa treaca prin asemenea momente. "Ma doare sufletul pentru Oana, nu merita sa i se intample un asemenea lucru. Ea l-a iubit pe Pepe, chiar daca eu nu l-am vrut. Dar nu trebuie sa vorbeasca asa de ea", a spus, printre suspine, Marioara Zavoranu.

Citeste si Oana Zavoranu a postat pe Facebook inca o reprezentatie de dans in lenjerie intima (VIDEO)

Oana Zavoranu reloaded! Show erotic in tanga postat pe Facebook!

La randul sau, Oana a declarat: "Imi lipseste mult Pepe. As vrea sa-i spun acest lucru. Noi nu am mai vorbit de la divort. Nu ii doresc raul. Imi lipseste Pepe cel de alta data, nu cel de acum. Nu stiu daca il mai iubesc, dar nu ma lasa indiferenta. Mi-as fi dorit mult sa putem sa ramanem prieteni macar. As vrea sa pot sa il sun sa ii spun ca imi lipseste mult. Puteam sa ne despartim frumos, pentru ca nu eram singura femeie care gresisem sau facusem ce facusem".

×