x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu crede că Tudy e îndrăgostit de ea

Oana Zăvoranu crede că Tudy e îndrăgostit de ea

de Cristiana Stamatescu    |    25 Mar 2011   •   13:51
Oana Zăvoranu crede că Tudy e îndrăgostit de ea

Din hotelul care o găzduieşte până i se amenajează noua locuinţă, Oana Zăvoranu a declarat ieri, într-o intervenţie televizată la Kanal D, că e posibil ca Tudy Ionescu – presupusul ei amant, conform lui Pepe -, să fie îndrăgostit de ea.

“Am vorbit ieri cu Tudy. Dacă e îndrăgostit de mine? Cred că da”, a spus Oana. "În sfârşit, a recunoscut!", a exclamat Pepe, aflat în acelaşi timp, în direct, la PRO TV.  "E penibil, am făcut ceea ce m-a rugat el, o să fac un colaj cu rugăminţile lui, când îmi spune că-mi dă tot să plec, iar acum, acest "boier" plânge că i-am luat bateriile de la baie (...) Nu i-am dat foc la casă, nu i-am luat maşina. Nu ştiu în 24 de ore unde s-a ascuns acel Pepe culant care dădea zile de la el să scape de la mine. Sunt tristă pentru că nu ştiu ce trebuia să fac. Că am plecat nu e bine, că rămâneam nu era bine. Sunt într-o dilemă (...) O să vedem dacă eu am luat acele lucruri ca să-mi fac altă casă cu ele sau dacă le-am luat ca să fac ceea ce mi-a zis el: să fac orice, să iau orice, numai să dispar. Ceea ce am făcut. Până acum spunea să fac orice. Acum mă acuză de furt", declara Oana, la Kanal D. "Îşi smulge singur prizele, n-a vandalizat nimeni nimic acolo. E în stare să se bată singur... ", a continuat ea.

"Mă ia stomacul...", a reacţionat Pepe, când Măruţă l-a informat că Oana îl acuză că şi-a vandalizat singur casa. S-a arătat nedumerit şi de ce ceea ce a scris Oana pe oglindă, sub forma unui mesaj de adio, "Pepe + Tudy = Love". "Pe ăsta de ce-l face homosexual?", a întrebat, fără să se aştepte la un răspuns. "El susţine că i-am căzut în genunchi. Eu nu i-am căzut nimănui în genunchi. Cui? Când noi aveam vieţi separate de opt luni. E utopic", îşi continua Oana tirada. "Îţi dai seama câte vrăji mi se fac mie cu hainele care mi s-au furat?", glumea amar Pepe la postul tv concurent. Aşadar, "războiul" continuă. Ţineţi aproape!

×
Subiecte în articol: Pepe scandal oana zavoranu