x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei (Video)

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei (Video)

de Cristiana Stamatescu    |    08 Apr 2011   •   13:31
Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei (Video)


Emoţionantul eveniment s-a petrecut la emisiunea lui Dan Capatos, "Un show păcătos", de joi, 7 aprilie. "Eu nu sunt un om rău, vreau să mă împac cu mama mea, fiindcă mi s-a spus că orgoliul şi mândria sunt din cealaltă parte şi nu de la Dumnezeu", i-a spus ea lui Capatos. Iar acesta a anunţat-o că i-a pregătit o surpriză: mama ei, Mariana Zăvoranu, se află în culise şi va intra în platou. Ceea ce s-a şi întâmplat. Cele două s-au îmbrăţişat, cu ochii în lacrimi. "Vreau să ştii că nu te mai urăsc. Eu pot să mă uit în ochii tăi, pentru că nu am minţit, nu am fost falsă, nu am fost o hoaţă. Te iubesc, pentru că eşti mama mea", i-a spus Oana mamei sale, după ce i-a dăruit un buchet de flori. "Şi eu o iubesc pe Oana şi ea ştie lucrul ăsta. Lăsăm dracu de proces, nu mai contează nimic. I-am spus că nici nu ştie cât de bună e, ce suflet bun are, dar se comporta de parcă era posedată de diavol. Nimeni pe lumea asta nu-şi iubeşte copilul mai mult decât mama", a spus Mariana Zăvoranu la emisiunea lui Capatos.

Oana a mai vrut să ofere, simbolic, trei buchete de flori unor persoane faţă de care şi-a cerut iertare. Primul i-a fost destinat lui Pepe: "A doua persoană căreia i-am greşit foarte mult este Pepe. Va rămâne mereu în sufletul meu. El nu este ca acum, rău şi răzbunător. El este îndurerat. Pepe nu a meritat nimic din ceea ce s-a întâmplat. Şapte ani m-a iubit incredibil de mult. Eu şase ani jumate l-am iubit incredibil de mult. Îmi pare îngrozitor de rău că l-am înşelat şi sper că poate înţelege că n-am vrut niciodată să-i fac rău. N-am mai putut să plec de pe drumul pe care am luat-o pentru că efectiv m-am îndrăgostit. Îl rog pe Pepe din tot sufletul meu să mă ierte. Este un bărbat extraordinar de bun. Eu nu îl urăsc sub nici o formă. L-am iubit enorm de mult şi m-am văzut alături de el până la adânci bătrâneţi. Nu am plănuit să mă îndrăgostesc de alt bărbat. Îmi pare rău că s-a ajuns aici", a spus Oana.

Cel de-al treilea buchet l-a oferit pentru trei persoane, bunicul şi părinţii lui Tudy, oameni pe care nu-i cunoaşte personal. "Este vorba de familia lui Tim (n.n. aşa îi spune Oana iubitului ei). Ştiu cât de mult i-am amărât cu povestea noastră de dragoste. Nu e amantlâc, nu este sex, este pur şi simplu o poveste de dragoste. Am lăsat şapte ani pentru asta, dar ştiu cât de mult suferă bunicul lui Tim. Tim este atât de umilit în acest moment, când de fapt este un om foarte diferit faţă de ceea ce se prezintă acum. Buchetul este pentru bunicul lui Tim, pe care îl iubesc chiar dacă nu-l cunosc, pentru Cezar, tatăl lui Tim, şi pentru mama adoptivă a lui Tim”.

Oana a dăruit cel de-al patrulea buchet părinţilor lui Pepe, Tatiana şi Ion: "Îmi pare rău că ne-am certat, nu pot să repar ce-a fost, dar părinţilor lui Pepe le cer iertare dacă i-am făcut să sufere, dacă i-am dezamăgit, dacă am făcut să pară că nu l-am iubit pe Pepe", a mai spus Oana. La final, Oana şi mama ei au părăsit împreună platoul emisiunii.

×