x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Odihneşte-te într-un disc de pick-up!

Odihneşte-te într-un disc de pick-up!

de Anca Aldea    |    03 Oct 2010   •   00:00
Odihneşte-te într-un disc de pick-up!

Dacă nu vrei să dispari pur şi simplu de pe lumea asta, află că în Marea Britanie cineva a găsit soluţia vieţii veşnice. Există doar trei condiţii să-ţi poţi permite acest lux: să fii iubitor al discurilor de vinil, să ai mulţi bani şi o familie suficient de înţelegătoare să-ţi îndeplinească ultima dorinţă.



Un grup de entuziaşti într'ale muzicii le oferă britanicilor şansa ca rămăşiţele lor pământeşti incinerate să fie introduse în plăci de picup pentru ca urmaşii lor să-i simtă aproape chiar şi după moarte. Sună sinistru, e drept, imortalitate prin sunet. Nu este nevoie de o cantitate prea mare de cenuşă.­ Cu cât este mai multă, cu atât compromite calitatea sunetului. Firma în cauză, Andvinyly (http://andvinyly.com/), oferă mai multe tipuri de pachete doritorilor de senzaţii tari. Pachetul de bază costă 3.000 de lire sterline şi este valabil pentru doar 30 de discuri în care este introdusă cenuşa mortului. Pe aceste discuri se va imprima coloana sonoră a clientului - muzică sau voce. După caz, se poate renunţa la sunet şi se oferă, la acelaşi preţ, discurile goale.

Pachetele extra sunt de mai multe feluri, în funcţie de conţinutul şi aspectul plăcii de picup. O copertă realizată de unul dintre artiştii firmei costă 3.500 de lire. O compilaţie muzicală (care va avea copyright obligatoriu) făcută de unul dintre angajaţii Andvinyly costă 250 de lire şi nu depăşeşte trei minute. O melodie compusă şi produsă special după gusturile decedatului costă 500 de lire. Dacă urmaşii celui decedat doresc ca discul să fie vândut într-un magazin din altă ţară, nu este precizat care va fi suma pe care o vor scoate din buzunar. Dacă iubitorii de animale vor ca cenuşa pisicii sau a câinelui lor să fie introdusă în placa de vinil, va trebui să plătească aceleaşi sume enumerate mai sus.

×
Subiecte în articol: magazin