x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oliver Stone criticat pentru declaraţii antisemite

Oliver Stone criticat pentru declaraţii antisemite

27 Iul 2010   •   00:00

Centrul Simon Wiesenthal a condamnat luni declaraţiile "antisemite" ale lui Oliver Stone, care a "minimalizat holocaustul", şi a făcut un apel la Hollywood să protesteze împotriva spuselor regizorului american, informează AFP.



Oliver Stone este "un papagal în plus în corul antisemit" a spus într-un comunicat rabinul Abraham Cooper, unul din conducătorii Centrului Wiesenthal, cu sediul la Los Angeles, instituţie destinată păstrării memoriei holocaustului. Regizorul crede că atenţia pe care lumea o acordă holocaustului se datorează faptului că "evreii domină media", adaugă Cooper. El a reacţionat la declaraţiile regizorului peliculei 'Născut pe 4 iulie' din Sunday Times. Stone aprecia că , în "cultura noastră", se pune accent pe holocaust pentru că evreii "controlează media". Adolf Hitler, mai spunea cineastul, "a făcut mai mult rău ruşilor decât evreilor", notează Agerpres.

"Oliver Stone se încăpăţânează să minimalizeze holocaustul.Sperăm ca retorica iresponsabilă şi scandaloasă a lui Oliver Stone să fie condamnată de colegii săi ", spune Abraham Cooper.

×
Subiecte în articol: magazin