x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oprah Winfrey a dat numele unei străzi omagiale din Chicago

Oprah Winfrey a dat numele unei străzi omagiale din Chicago

12 Mai 2011   •   16:49
Oprah Winfrey a dat numele unei străzi omagiale din Chicago
Sursa foto: Fred Prouser /REUTERS


O stradă din Chicago a primit numele celebrei moderatoare de talk-show Oprah Winfrey. Primăria oraşului a hotărât să o onoreze astfel pe vedeta americană, care produce  emisiunea “Oprah Winfrey Show” în acest oraş.

Potrivit showbizspy.com, cea de-a 100-a stradă perpendiculară pe North Carpenter Avenue din Chicago a primit numele Oprah Winfrey Way. "Este cu adevărat povestea unui miracol care închide cercul, un miracol pentru o tânără fată de culoare născută în Kosciusko, în statul Mississippi, pe un drum roşu şi prăfuit, al cărei nume a ajuns să fie dat unei străzi din Chicago, cel mai minunat oraş din lume. Vă mulţumesc! E mai frumos decât atunci când primeşti un Oscar sau un Emmy", a declarat vedeta americană în vârstă de 57 de ani.

Oprah Winfrey a împărtăţit publicului cu nostalgie povestea venirii ei în Chicago. Ea venit în acest oraş în urmă cu mulţi ani, pentru a participa la castingul pentru emisiunea de televiziune "AM Chicago". Ea le-a povestit celor prezenţi în faţa Harpo Studios că ar fi rămas în acest oraş chiar dacă nu ar fi primit acel job. "Mi-am spus că, chiar dacă nu voi primi slujba, voi căuta o alta în publicitate, doar pentru a rămâne în acest oraş, care este cu adevărat cel mai minunat din lume. Vreau să le mulţumesc primarului şi municipalităţii din Chicago pentru faptul că m-au acceptat şi mi-au permis să îmi exprim convingerile", a declarat Oprah Winfrey.

×
Subiecte în articol: chicago omagiu oprah winfrey