x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oprah Winfrey, cu ochii în lacrimi: "Nu sunt lesbiană"

Oprah Winfrey, cu ochii în lacrimi: "Nu sunt lesbiană"

09 Dec 2010   •   10:41
Oprah Winfrey, cu ochii în lacrimi: "Nu sunt lesbiană"

VIDEO - Vedeta a izbucnit din nou în lacrimi, pe micul ecran. Dar nu la propria sa emisiune, ci în timpul unui interviu pe postul ABC, la emisiunea unei alte vedete a televiziunii americane, Barbara Walters. Oprah a dorit să lămurească, o dată pentru totdeauna, zvonul că ar fi lesbiană şi că ar avea o relaţie cu prietena sa apropiată, Gayle King.

Zvonul circulă de ani de zile, iar Oprah Winfrey l-a dezminţit, deja, de curând. A ţinut, însă, s-o facă din nou, fără echivoc, la emisiunea Barbarei Walters.

"Nu sunt lesbiană. Nu sunt nici măcar oarecum lesbiană", a explicat Oprah.

Oprah a mărturisit că are, într-adevăr, o relaţie ieşită din comun cu Gayle King, care nu-i este doar o simplă prietenă, ci mama căreia i-a simţit lipsa în copilărie.

"Nu cunosc o persoană mai bună. Uite că o să plâng aici! Mă face să plâng, pentru că mă gândesc... atât de mult... probabil că nu i-am spus niciodată asta. Batistă, vă rog. Acum am nevoie de batistă. Nu i-am spus niciodată asta...", a mărturisit vedeta.

Când şi-a mai revenit, Oprah Winfrey a explicat de ce o enervează zvonul că ar avea preferinţe homosexuale: "Motivul pentru care mă irită este că ar însemna să creadă cineva că eu mint. Asta, în primul rând. În al doilea rând... de ce să ascunzi aşa ceva? Nu aşa îmi duc eu viaţa".

Interviul integral va fi difuzat în această seară de ABC în Statele Unite, scrie antena3.ro. El este prilejuit de încheierea definitivă a celebrei emisiuni găzduite de Oprah Winfrey şi de lansarea noului său program de televiziune prin cablu, OWN.

×