x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oscar pe covorul roşu

Oscar pe covorul roşu

de Ema-Augusta Banu    |    03 Mar 2011   •   21:35
Oscar pe covorul roşu
Sursa foto: /Staff/Reuters

154673-03-07tv-16.jpgŢinutele afişate pe covorul roşu la cea de-a 83-a ediţie a decernării premiilor Oscar au stârnit, ca în fiecare an, discuţii aprinse. În funcţie de cu­lori, vedetele au fost împărţite în două gru­puri: cele care au ales să poarte rochii sofisticate, în nuanţe vibrante de roşu  de la case de modă precum Va­len­tino şi Versace, şi cele care au optat pentru ţinute pastel din materiale fluide, brodate cu mărgele, cristale sau paiete, semnate Marchesa sau Mo­ni­que L’Hullier. Spectacolul Oscarurilor continuă, aşadar, pe site-urile de fashion.

La categoria Cea mai bine îm­bră­­cată vedetă, premiul se duce că­tre Halle Berry. Rochia nude Marche­sa îmbină cu succes strălucirea cris­ta­lelor cu aspectul delicat al voalurilor din organza, tul şi mătase. „Adversara” lui Natalie Portman din „Black Swan”, Mila Kunis, a optat pentru o ro­­chie diafană Elie Saab haute-coutu­re într-o nuanţă delicată lila care-i complimentează nuanţa palidă a pielii. Gwyneth Paltrow s-a afişat într-o rochie auriu-metalic cu o croială mini­ma­listă semnată Calvin Klein. Câşti­gă­toarea statuetei pentru cea mai bu­nă interpretare feminină este inclusă la categoria celor mai bine îmbrăcate vedete. Actriţa a ales o rochie-empire pur­purie semnată Rodarte, bijuterii Tiffany & Co. Premianta de anul trecut la interpetare, Sandra Bullock, a pur­tat o rochie roşie ca focul, de tip clep­sidră, semnată Vera Wang, bijuterii Harry Winston şi sandale cu platformă Jimmy Choo. Mai pot fi men­ţio­nate la aceeaşi categorie Camila Alves (rochie Kaufman Franco); Reese Witherspoon (rochie alb şi negru marca Giorgio Armani Privé); Michelle Willi­ams (rochia Chanel Haute Couture); Mandy Moore (ro­chie Valentino), Jennifer La­wren­ce (rochie simplă, dar de efect Cal­vin Klein).

La categoria Cea mai prost îm­brăcată vedetă, „Zmeura de aur” mer­ge către Penelope Cruz. Rochia semnată de L’Wrenn Scott a fost ca­talogată drept una „ieftină”. Nicole Kidman s-a încadrat tot la categoria „aşa nu”, afişând o rochie marca Dior cu „bro­derie de faţă de masă”. În timp ce Sharon Stone putea fi confundată foar­te uşor cu Cruella DeVil în ţinuta „witchy” marca Dior. Ca de obicei, He­lena Bonham Carter nu s-a înscris în nici un tipar, cuvântul de ordine fiind „nonconformismul”. Tot la „prost îm­bră­caţi” s-a clasat şi Annette Bening.

×
Subiecte în articol: fun