x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun OZN, filmat 40 de minute în China, în timpul eclipsei de soare

OZN, filmat 40 de minute în China, în timpul eclipsei de soare

08 Sep 2009   •   00:00
OZN, filmat 40 de minute în China, în timpul eclipsei de soare

Dovada că nu suntem singuri pe această planetă ar putea veni din partea unor cercetători chinezi. Oamenii de ştiinţă de la Purple Mountain Observatory, care se află în Nanjing, China, susţin că au reuşit să surprindă pe camerele de filmat un Obiect Zburător Neidentificat.





Cercetătorii au prezentat în acest sens o înregistrare video realizată în timpul eclipsei totale de soare din data de 22 iulie, anul acesta. Înregistrarea, care are o durată de aproximativ 40 de minute, surprinde ceea ce pare a fi OZN care stă într-un punct fix pe cer.

Imaginile surprinse vor fi analizate în următoarele 12 de luni de către cercetători, urmând să se stabilească natura obiectului filmat, informează Daily Mail, citat de antena3.ro.

"Nu vrem să facem speculaţii până când nu vom analiza cu atenţie capturile video", a declarat directorul observatorului din Nanjing, Ji Hai-sheng, citat de sursa precizată.

Imaginile apar la doar câteva zile după ce mai mulţi tineri au surprins un alt OZN în Deqing. În acel caz, obiectul filmat este sferic şi îşi schimbă culoarea, deşi iniţial pare să fie albastru.

×
Subiecte în articol: lumea