x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ozzy Osbourne a obţinut permisul de conducere din a 19-a încercare

Ozzy Osbourne a obţinut permisul de conducere din a 19-a încercare

05 Oct 2009   •   00:00

Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, a obţinut permisul de conducere din a 19-a tentativă, avertizându-şi apropiaţii că după mai multe decenii în care a luat lecţii de şoferie, nu intenţionează să rămână doar un şofer de duminică, informează thesun.co.uk.

În vârstă de 60 de ani, rockerul britanic a declarat, pe un ton foarte bucuros, imediat după obţinerea permisului de conducere: "Pentru prima oară în viaţa mea mi se permite în mod legal să conduc - de acum trebuie să aveţi grijă!". Totodată, el a mărturisit că dependenţa de alcool l-a ţinut atât de mulţi ani departe de volan.

Ozzy Osbourne a mărturisit că i s-a permis să dea examenul de conducere doar după ce a demonstrat că şi-a învins dependenţa de alcool.

"Dacă aş fi dat testul în urmă cu câţiva ani, cei de aici m-ar fi văzut şi mi-ar fi spus: «Nu, domnule Osbourne! Reveniţi în altă zi. Nu voi urca în maşină cu dumneavoastră!» Pe atunci mergeam în jurul clădirii cu o sticlă de vodcă în buzunar", a mărturisit muzicianul britanic.

În urmă cu şase ani, el a fost foarte aproape să moară, după ce a încercat să îşi demonstreze talentul la condusul unui ATV, însă a pierdut controlul vehiculului, a căzut şi a intrat în comă, fracturându-şi gâtul, clavicula şi şase coaste.

Ozzy, supranumit "Prinţul Întunericului", a declarat că este extrem de bucuros pentru obţinerea acestui permis. Întrebată de jurnaliştii britanici dacă va apela la soţul ei să o plimbe cu maşina, Sharon, în vârstă de 56 de ani, a răspuns după un moment de ezitare: "Da. Acum că soţului meu i s-a permis oficial să conducă, voi putea urca în aceeaşi maşină cu el".
Mediafax

×
Subiecte în articol: permis lumea Ozzy Osbourne