x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ozzy Osbourne, în pericol să-şi piardă casa

Ozzy Osbourne, în pericol să-şi piardă casa

11 Apr 2011   •   13:49
Ozzy Osbourne, în pericol să-şi piardă casa
Sursa foto: Peter MacDiarmid /REUTERS

Ozzy şi Sharon Osbourne formează unul dintre cele mai bogate cupluri din industria muzicii, deţinând o avere de nu mai puţin de 100 de milioane de lire, însă acum cei doi sunt în pericol să piardă casa familiei din cauza unor taxe neplătite pe doi ani către statul american. Fiscul american i-a luat „la ochi” pe cei doi pentru o datorie de 1 milion de dolari, ameninţând cu confiscarea vilei de 7,5 milioane de dolari pe care cei doi o deţin în Los Angeles, scrie DailyMail.

După înştiinţarea pe care au primit-o de la Fisc, Sharon a postat pe contul ei de Twitter un mesaj în care face referire la situaţia lor actuală. „Nu te poţi baza pe nimeni înafară de tine. Trebuie să fii „călare” pe propriile tale afaceri. Este vina mea... mi-am învăţat lecţia”, a scris soţia legendarului rocker.

Cuplul, care se spune că deţine şapte proprietăţi, ar fi fost loviţi din plin de recesiune. Însă ei pot rezolva rapid situaţia prin vânzarea uneia dintre vilele pe care le au în proprietate.

Atât Sharon, cât şi Ozzy sunt binecunoscuţi pentru faptul că sunt cheltuitori, ea având o pasiune deosebită pentru cumpărături şi operaţii estetice. Însă, cei doi sunt, de-asemenea,  foarte darnici pentru cauze nobile. Sharon a donat în 2005 un colier în valoare de 100.000 de dolari pentru într-ajutorarea victimelor afectate de tsunami, în timp ce despre Ozzy s-a dus buhul atunci când, pentru că nu avea mărunt să îi ofere unui cerşetor, i-a oferit acestuia un crucifix de aur în valoare de nu mai puţin de 3.000 de lire.

Potrivit unui oficial al Fiscului american, cei doi au timp doar până săptămâna viitoare să regleze conturile şi să îşi achite datoriile, altfel riscul de rămâne fără casă se va adeveri. 

×