x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pădurea Fermecată, în Parcul Izvor

Pădurea Fermecată, în Parcul Izvor

de Gina Matei    |    01 Noi 2008   •   00:00

Parcul Izvor din Capitală a devenit week-end-ul trecut platou de filmare pentru un nou spot Orange. Cu această ocazie a fost realizată Pădurea Fermecată – un proiect Orange.

Acesta face parte din campania “Togheter we can do more” şi îşi propune să adune comunitatea pentru înfăptuirea de lucruri mai bune.  Compania de telefonie mobilă a adunat anvelope vechi şi le-a transformat cu măiestrie în melci, girafe, elefanţi, copaci şi ciuperci. Astfel a luat naştere Pădurea Fermecată, numită astfel datorită poziţionării sale, dar şi a animalelor viu colorate. Ideea de a confecţiona animale şi copaci din cauciucuri i-a aparţinut scenografului Ion Molete, care s-a ocupat şi de coordonarea proiectului. Sâmbăta trecută, bucureştenii au fost aşteptaţi să ajute la montarea şi vopsirea cauciucurilor, iar, în ciuda vremii foarte răcoroase, aceştia au venit în număr foare mare.

Spotul Orange filmat cu această ocazie a fost cât se poate de inedit, fiind filmat instant, iar protagonişti au fost chiar bucureştenii prezenţi. Se estimează că spotul Orange filmat în Pădurea Fermecată va apărea pe posturile tv în aproximativ două săptămâni.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului