x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Parerea mea

Parerea mea

07 Apr 2005   •   00:00
CARICATURA
(C)RAMPE
Hai salut, stimati crestini, si bine v-am gasit la o noua provocare internationala si, bineinteles, bine v-am gasit la o noua provocare a mea, speciala, din studio. Daca e sa ne gandim asa cum, de pilda, ne gandim cand dam cu mopu’, aceasta provocare internationala, care este si provocarea mea personala, poate fi considerata o provocare personala de-a deptul internationala.

Nu stiu... dumneavoastra ati inteles ce-am vrut sa spun? Atunci trimiteti-mi si mie niste semeseuri ca sa ma simt si io mai bine, ca deja m-am ofilit. Eu acuma am intrat in direct, dar sa stiti ca n-am nimic scris pe prompter, chestie care ma face sa nu mai par cool, cum par eu de obicei, cand turui fara sa ma uit in jur.

De fapt, vedeti dumneavoastra, va aflati impreuna cu mine la o editie speciala, sau nu stiu cum ii zicem, pentru ca eu sunt foarte emotionata si emotionanta si am trac, ce papucii mei s-a gasit si Papa asta sa se imbolnaveasca pe tura mea?

Uitati-va si domniile voastre la mine. Ce cool eram si ce naspa am ajuns... sa spun "a" peste "a" peste "a", sa ma balbai, sa ma uit in camera ca o gaina stinghera, sa nu stiu ce spun... aaa... pardon, sa nu spun ce stiu... ba pardon, sa nu stiu cand spun, stati asa... sa nu spun cand stiu... o clipa, mai lasati-ma o clipa, ca-mi revin... mi-am dorit dintotdeauna sa ma fac cititoare de prompter si-acuma, c-am reusit, in sfarsit, trec printr-o perioada grea. Nu va suparati pe mine, ca imediat, dupa pauza publicitara, o sa stiu, c-o sa-mi fac copiute si-o sa mi le pun uite-asa, pe sub ciorapi si-o sa-mi tin picioarele uite-asa, si-o sa ma uit la copiute cand nu va uitati dumneavoastra la mine.

Acuma, nu fiti rai, faceti-va ca v-a scapat cutitul pe jos si aplecati-va, ca sa pot si io sa citesc de pe picioare. Asta ma mai salveaza putin. Si cum spuneam, aaa.... suntem in direct... aaaa... cu trimisul nostru special... aaaa... cu trimisul nostru special... aaa... cum chilu’ meu il cheama, ma, p-ala... sa vedeti ce va fac cand nu se uita stimatii nostri telespectatori la mine, va strang de gat pe toti...

Stati asa, ca mi-am revenit, macar sa-mi iau pozitia aia a mea cand stau io cu coatele pe masa, sa-mi iau mina mea preocupata, sa am privirea aia afectata si surprinsa si mirata si, pentru ca tot e vorba de Papa care se simte rau, sa par asa, mai suparata, ca si cum ma ia grija foarte tare. Ca si cum eu, eu, EU am avut initiativa de a intra in direct repede, ca sa va spun si domniilor voastre ca suntem aaa... in legatura directa aaaa... cuuuuu... aaa... trimisul nostru... aaaaaa... special... aaaa...

CASUTA POSTALA
Iulian Sarbu, Ploiesti. Nemultumirea dvs. e pertinenta, dar, credeti-ne, n-avem nici o vina. Dupa cum am explicat telefonic - civilizat! - si altor cititori, de modificarile de ultima ora survenite in programele tv nu suntem vinovati noi, redactorii Suplimentului tv al JN. Sunt evenimente de mare interes (moartea Papei, rapirea jurnalistilor romani etc.) sau decizii luate de directorii de programe din televiziuni, din diferite ratiuni, care sunt ulterioare tiparirii de catre noi a suplimentului. Nu va putem da despagubiri, asa cum pretindeti.

Anca Tudose, Bucuresti. Interpretul dvs. favorit, Benone Sinulescu, a revenit la tv, dar nu ca si cantaret, ci ca moderator. Pe Favorit TV, nea Beni are emisiune in fiecare sambata, de la ora 13:00 la 14:00. Se numeste "Vreau sa fiu un favorit" si promoveaza tinere talente din lumea folclorului.

Denis Mustafa, Medgidia. N-avem nici o informatie despre faptul ca s-ar filma o noua telenovela romaneasca. Daca aflam ceva, te tinem la curent. Cat despre Cihan Unal, actorul tau preferat din "Numai iubirea", unde joaca rolul lui Murat, iti putem spune ca e turc de la mamica lui, nascut la Istanbul. Poate ca seamana cu fostul tau coleg din scoala generala, dar cu singuranta nu-i el. In plus, Cihan e nascut in 1983, deci n-ati fi avut cum sa faceti cursurile primare in acelasi timp.

Ionela Oancea, Deva. Incercam, prin fotografiile de coperta si prin interviurile cu vedetele, care constituie articolul principal al suplimentului, sa scoatem si altceva de la ele. Sa-i facem, poate, mai calzi decat apar pe sticla. De aceea va par "total diferiti" de ceea ce va inspira de dincolo de micul ecran. Daca am reusit, ne bucuram.

In continuare ne puteti adresa intrebari la: Piata Presei Libere nr. 1, corp D, etaj 8, Jurnalul National, cod 013701, Sector 1, Bucuresti sau pe adresa de e-mail suplimenttv@jurnalul.ro

RautaCIZME
t Pentru cine are chef de Gradina Zoologica ii recomandam editiile de noaptea tarziu ale postului OTV. Fete dubioase, meserii inventate peste noapte, pe scurt personaje de nu stiai daca vin de la Spitalul 9 au fost invitate rand pe rand la emisiunea lui Dan Diaconescu. Ca sa-si dea cu presupusul in chestiunea ziaristilor rapiti in Irak. Ce a urmat nu se poate descrie in cuvinte. Poti numai sa te uiti si sa-ti faci cruci. Si sa te intrebi ce s-ar fi ales din Revolutia din Decembrie daca ar fi existat atunci cei trei D: demascare, demistificare, dobitocie.

Si pentru ca mi-a cazut pe OTV ca vacaru’ pe sat, o sa continuu cu postul de pe Bulevardul Magheru, deasupra la copanelele de pui fripte. Duminica au o emisiune, "La Hanul lui Nea Marin". Eu imi aduc aminte de Nea Marin-ul inventat de raposatul Amza Pellea. Am si o carte acasa, pe care stiu ca am citit-o in copilarie din scoarta in scoarta, printre hohote de ras. Ei bine, Nea Marin asta, de la OTV, este cu totul altfel. Un tip insipid (inodor, incolor, nici macar nu inroseste fenoftaleina), cu voce metalica prezinta o emisiune de muzica populara. E, de fapt, un one-man-show, pentru ca Nea Marin, asta, o si prezinta si canta in ea. Sambata, de exemplu, a motivat ca a intrat cu zece minute mai devreme in emisie si s-a apucat sa enumere "piesele pe care le-ati pierdut". Dupa care s-a ridicat de la masa si, impreuna cu alti doi, ne-abtinem-sa-le spunem-cumva, a inceput sa performeze. Piesa se numea "Sofere tine dreapta", iar cei trei zambeau penibil pe un blayback grosier. Pareau sa se amuze (pe bune) de imbecilitatea versurilor "franele sa fie bune si claxoanele sa sune". Trupa - sau stilul muzical - se numea Etno Dance. "Ia-ma Doamne si ma pune unde e rachiu de prune."
×
Subiecte în articol: ştiu