x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paris Hilton apare într-un videoclip al unui cântăreţ coreean

Paris Hilton apare într-un videoclip al unui cântăreţ coreean

de Mediafax    |    31 Aug 2012   •   13:50
Paris Hilton apare într-un videoclip al unui cântăreţ coreean

Starleta americana Paris Hilton a primit propunerea de a aparea intr-un videoclip muzical al cantaretului coreean Kim Jang Hoon. Ea a fost aleasa datorita notorietatii de care se bucura in Coreea, scrie Mediafax.

Paris Hilton a primit un milion de dolari pentru doua zile cat a filmat pentru videoclip. O parte a filmarilor a avut loc in Malibu, unde Paris Hilton a fost vazuta purtand un costum de baie si tocuri inalte.

"Am avut in vedere o serie de staruri de la Hollywood pentru noul videoclip muzical al lui Kim, printre care Jessica Alba, Scarlett Johansson si Paris Hilton", a declarat agentia artistului Kim Jang Hoon. Potrivit agentiei, a fost aleasa Paris Hilton datorita notorietatii de care se bucura aceasta in Coreea.

La randul sau, Paris Hilton a postat pe contul sau de Twitter fotografii cu ea si cu Kim. "Iubesc aceste poze cu mine si Kim Jang Hoon. Este un tip foarte dragut si amuzant. Am petrecut momente minunate la filmarile cu el!", a scris Paris.

Videoclipul, care a fost filmat in tehnica 3D, va fi lansat pe 4 octombrie.

Paris Hilton, in varsta de 31 de ani, este stranepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. In ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din intreaga lume.

Intre 2003 si 2007, Paris a participat, alaturi de cea mai buna prietena a ei din acea perioada, Nicole Richie, la reality-show-ul "The Simple Life", iar in 2008 a fost protagonista unui format TV similar, in care isi cauta o noua prietena.

In 2007, starleta a petrecut trei saptamani in inchisoare pentru ca a incalcat termenii impusi in perioada de libertate conditionata, dupa un accident rutier, iar in 2010 a fost condamnata pentru posesie de droguri.

Intre timp, ea a lansat mai multe colectii vestimentare internationale, un parfum si o linie de pantofi.

De asemenea, ea s-a lansat si in industria muzicala. Albumul de debut al starletei americane, "Paris", lansat in 2006, a generat opinii impartite in randul criticilor muzicali.

×
Subiecte în articol: muzica paris hilton videoclip cantaret