x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paris Hilton, reţinută în Africa de Sud, după ce a fumat marijuana pe stadion

Paris Hilton, reţinută în Africa de Sud, după ce a fumat marijuana pe stadion

03 Iul 2010   •   00:00
Paris Hilton, reţinută în Africa de Sud, după ce a fumat marijuana pe stadion

Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton a fost reţinută vineri, în apropiere de stadionul din Port Elizabeth, fiind acuzată că a fumat marijuana în timpul meciului Brazilia - Olanda. Paris a fost eliberată în scurt timp.



Considerată "acuzata numărul 1", Paris Hilton s-a prezentat degajată în faţa judecătorului Xolile Dlulisa, care a anunţat-o că acuzaţiile împotriva sa au fost retrase.

Hilton i-a mulţumit magistratului şi a părăsit tribunalul după o audiere care a durat numai trei minute şi s-a desfăşurat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Ea a compărut alături de prietena sa Jennifer Rovero, în vârstă de 31 de ani, care a avut de ales între a achita o amendă de 1.000 de ranzi (128 de dolari) sau a efectua o pedeapsă de 30 de zile de închisoare pentru posesie de marijuana. Rovero a decis să achite amenda.

Presa sud-africană a relatat în cursul zilei de vineri că moştenitoarea lanţului hotelier Hilton a fost arestată după ce a fumat marijuana pe stadionul unde se desfăşura meciul Brazilia - Olanda, câştigat de Olanda.

×
Subiecte în articol: magazin