x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Patrick Dempsey

Patrick Dempsey

24 Aug 2007   •   00:00

Cele care incă mai suspină după şarmantul doctor pot incerca să-şi vindece rănile alături de un alt hoţ de inimi: Patrick Dempsey, dr Derek Shepherd din "Anatomia lui Grey".

TVR 1/Anatomia lui Grey/ Serial/Marţi 21:50

Cu căţiva ani in urmă, romănii, mai ales reprezentantele sexului frumos, au făcut cunoştinţă cu personalul medical din "Spitalul de urgenţă". Işi făcea atunci apariţia pe micile ecrane din ţara noastră George Clooney, in rolul medicului pediatru Doug Ross. Cele care incă mai suspină după şarmantul doctor pot incerca să-şi vindece rănile alături de un alt hoţ de inimi: Patrick Dempsey, dr Derek Shepherd din "Anatomia lui Grey". Dacă primul continuă să fie celibatar, totuşi Dempsey este căsătorit de multă vreme şi are şi trei copii. Acest lucru nu l-a impiedicat insă să ocupe locul doi in topul celor mai sexy bărbaţi din lume realizat de revista People. Singurul care l-a intrecut a fost acelaşi George Clooney.

FAMILIE. Patrick s-a căsătorit de tănăr (la 21 de ani) cu o femeie cu 27 de ani mai in vărstă. Au divorţat in 1994. Cinci ani mai tărziu, Dempsey a intrat intr-o frizerie să se tundă şi a ieşit... aproape insurat. A pus ochii pe Jill Fink, pe care a luat-o de nevastă in 1999. In prezent, cei doi sunt fericiţii părinţi a trei copii (o fetiţă de 5 ani - Tallulah Fyfe şi doi băieţei gemeni, născuţi in februarie 2007 - Darby Galen şi Sullivan Patrick).

CARIERĂ. După ce a fost descoperit de un agent şi a trecut cu succes de audiţia pentru o piesă de teatru, a obţinut şi primul rol important: comedia "Can’t Buy Me Love". I-au urmat "Loverboy" şi "Happy Together". După refuzul lui Rob Lowe de a fi dr Derek Shepherd, numele lui Dempsey a ajuns din nou pe buzele tuturor. Şi pe lăngă cele 200.000 de dolari per episod se mai adaugă şi o nominalizare la prestigioasele premii Globul de Aur.

×
Subiecte în articol: serial