x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe fir

Pe fir

de Toma Roman Jr    |    08 Aug 2010   •   00:00

Pe la începutul anilor '90 ai secolului trecut nu exista internet, de nu aveai cum să agăţi femei pe diverse site-uri, stând pe chat. Exista însă ceva asemănător şi rudimentar, firul. Mai multe doamne şi domni sunau la un număr nealocat. Între două ţârâituri, puteai să spui rapid, ca în actualele reclame la medicamente, numele, vârsta şi numărul de telefon. Se mai dădeau şi ţepe vesele, de genul să livrezi pe fir numărul unei babe surde sau al unui coleg sau profesor pe care nu-l puteai suferi.


Maniacul
Aveam un coleg de liceu, pe Alex, care dezvoltase o obsesie cu "firul". Stătea cu părinţii, dar avea o derivaţie de telefon şi în camera lui. Cum avea ceva timp liber, suna la numărul nealocat şi repeta ca un papagal cu debit mare cine e şi cum poate fi contactat. Când o voce feminină îi spunea "te sun" sau îi lăsa numărul, i se citea o imensă satisfacţie pe mutră şi punea receptorul în furcă. Până să descopere şmecheria asta se putea sta de vorbă cu el, îl mai vizitam. După ce descoperise metoda asta de agăţat, pur şi simplu îşi ignora musafirii. Pierdea nopţi în şir chinuind telefonul şi de asta la şcoală părea complet năuc. Se lăuda însă că a avut treburi sexuale cu peste treizeci de domnişoare pescuite aşa. Noi, restul colegilor băieţi (am făcut un liceu umanist, unde exemplarele masculine erau destul de rare) ne puneam serioase semne de întrebare asupra performanţelor sale şi preferam să ne curtăm live numeroasele fete din "parohie", dintre care cele de la internat, mai ales, dădeau dovadă de generozitate sexuală, dacă le scoteai în oraş şi le duceai în "cluburile de fiţe" ale epocii, în fapt un fel de discoteci sărăcăcioase în care luxul maxim era să-ţi cumperi whisky contrafăcut amestecat cu cola şi să fumezi din pachetul de "kent castelat", păstrat special pentru epatat fete.


Cearta

Scandalul a pornit de la un meci de fotbal. Eram aşa de puţini încât din anul nostru abia puteam să strângem oameni pentru o echipă. Când jucam cu alte licee sau cu derbeii din proximitate ne impuneam drept obiectiv să nu mâncăm bătăie la o diferenţă mai mare de patru goluri. Sărmanului Alex, fiindcă era destul de gras, îi dădusem rolul de portar mizând pe faptul că există posibilitatea să se lovească mingea de el. Aveam de jucat un meci foarte important, "internaţional" cu un liceu de real de lângă Cişmigiu, care avea în lot inclusiv "profesionişti", juniori legitimaţi la Dinamo sau Steaua. Am luat-o în freză crunt, cu 8 la 1. Alex, nedormit din motivul arătat mai sus, a apărat execrabil, vreo trei goluri fiind luate la faze copilăreşti, exclusiv din vina lui. La sfârşitul jocului, nervoşi, ne-am luat la bătaie între noi. I-am dat lui Alex un cot în stomac şi l-am făcut "labagiu nenorocit" şi "sac cu untură".


Răzbunarea bună
A doua zi era sâmbătă, părinţii mei pleca­seră undeva în provincie. Noaptea, pe la 12, a început să sune telefonul. Erau diverse doamne care voiau să discute cu "Toma, ingi­ner. 37 de ani". Aveam doar 17 şi nici nu eram inginer. Mi-am dat seama că, din răzbunare, Alex dăduse numărul meu pe fir şi inventase un personaj potrivit pentru gospodine nemăritate, între două vârste. Pe la unu şi ceva noaptea schimbase textul, fiindcă m-a sunat cineva care m-a întrebat dacă ofer 20.000 de lei (o sumă bunicică pe atunci) pentru o partidă de sex. Dacă la început explicam că îmi face un cretin bancuri proaste, mai târziu înjuram scurt şi trânteam telefonul. Când să scot aparatul din priză şi să mă culc, am mai răspuns la un ultim apel. Era o voce foarte plăcută, care voia cu inginerul. Fiindcă îmi plăcea cum suna, n-am mai înjurat şi m-am recomandat, civilizat, i-am povestit ce se întâmplase. La rândul ei, vocea a spus că aparţine Mariei, studentă în anul doi la ASE. Nu voia să se cupleze cu nimeni, învăţa noaptea pentru o restanţă şi se plictisise şi voia să sporovăie cu cineva. Am trăncănit jumătate de oră, ne-am înţeles bine şi am invitat-o în seara următoare prin oraş. Nu arăta deloc rău, era brunetă, cu ochi verzi, subţire şi cu sâni mari. Am mers la o cârciumă non-stop, frecventată de mai mulţi prieteni, în faţa cărora m-am dat mare că umblu cu o studentă. Profintând de lipsa alor mei, am rămas împreună până luni de dimineaţă şi am constatat că e mult mai experimentată la pat decât mine. În aceeaşi zi, la şcoală, Alex se uita la mine cu aerul că "mi-a copt-o". A fost foarte mirat când, după ore, i-am mulţumit, i-am dat o bere şi l-am rugat să mai agaţe în locul meu, dar fără să mă facă inginer şi de 37 de ani.

×
Subiecte în articol: sex cu toma