x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe gaura cheii - Cu dedicaţie pentru Irinel şi Monica

Pe gaura cheii - Cu dedicaţie pentru Irinel şi Monica

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00
Pe gaura cheii  -  Cu dedicaţie pentru Irinel şi Monica

Sfaturi si invataturi pentru Tănara Mireasă: "Dăruieşte puţin, dăruieşte rar, şi mai presus de orice dăruieşte cu zgărcenie... şi nu pentru o campanie de imagine."

Pentru gingaşa tănară femeie care a beneficiat de o bună educaţie in Legile Domnului, ziua nunţii este, in mod ironic, atăt cea mai fericită căt şi cea mai terifiantă zi din viaţa ei. Pe de o parte este nunta in sine, in care mireasa este atracţia centrală intr-o frumoasă şi inspirată ceremonie, simbolizănd triumful ei in a-şi asigura un bărbat care să ii indeplinească toate nevoile pentru tot restul vieţii.

Pe de altă parte este noaptea nunţii, in cursul căreia mireasa trebuie să plătescă tributul, ca să spunem aşa, infruntănd pentru prima oară teribila experienţă a sexului. In acest punct, dragi cititoare, lăsaţi-mă să exprim un adevăr şocant. Există căteva tinere femei care aşteapta noaptea nunţii cu plăcere şi curiozitate! Feriţi-vă de o asemenea atitudine! Un soţ egoist şi senzual ar putea uşor să profite de o astfel de mireasă. Trebuie să nu uitaţi niciodată una dintre cele mai importante reguli ale Bisericii in ceea ce priveşte Căsătoria: DÃRUIEŞTE PUŢIN, DÃRUIEŞTE RAR, ŞI MAI PRESUS DE ORICE, DÃRUIEŞTE CU ZGĂRCENIE. Altfel, ceea ce ar fi o casatorie normala s-ar transforma intr-o orgie a destrabalarii sexuale.

Pe de alta parte, teroarea miresei nu trebuie să fie extremă. Deşi sexul estein cel mai bun caz revoltător şi, in cel mai rău caz, dureros, trebuie indurat, şi aşa a fost de la inceputurile timpului, deoarece este compensat de construirea unei relaţii monogame şi de copiii rezultaţi din aceasta.

Este inutil, in majoritatea cazurilor, ca mireasa să incerce să refuze o iniţiativă sexuală din partea mirelui. In timp ce bărbatul ideal s-ar apropia de soţia sa doar la cererea acesteia şi doar in scopul procreării, asemenea nobilitate şi lipsa de egoism nu poate fi aşteptată din partea bărbaţilor obişnuiti. Majoritatea bărbaţilor va cere să i se ofere sex aproape in fiecare zi. Mireasa inţeleaptă va permite maxim două scurte experienţe sexuale săptămănal, in timpul primelor luni de după căsătorie.

Apoi, odată cu trecerea vremii, va trebui să facă orice efort pentru a reduce această frecvenţă. Să te prefaci că eşti bolnavă, somnolentă, durerile de cap sunt printre cele mai bune prietene ale nevestei in această problemă. Argumentele, certurile, muştruluielile şi cicalelile s-au dovedit de asemenea a fi foarte eficiente, dacă sunt folosite seara tărziu, cam cu o oră inainte de momentul in care soţul ar putea incepe procesul de seducţie. Soţiile isteţe sunt mereu in alertă, căutănd noi, şi din ce in ce mai bune, metode de a refuza şi descuraja pornirile amoroase ale soţului. O soţie bună trebuie să ajungă să reducă contactele sexuale la unul pe săptămăna inainte de incheierea primului an de căsătorie şi la unul pe lună pănă la sfărşitul celui de-al cincilea an.

Pănă la a zecea aniversare, multe soţii au reuşit să incheie perioada de a purta in păntece copii şi au atins cel mai inalt ţel, acela de a stopa definitiv contactele sexuale cu soţul lor. După atăt timp petrecut alături de soţ, deja poate să se bazeze pe dragostea copiilor şi pe presiunile sociale pentru a-l ţine acasă.

Precum trebuie să fie mereu atentă să ţina căt mai jos posibil nivelul contactelor sexuale, mireasa inţeleaptă va fi cel putin la fel de atenta şi cu limitarea modului şi gradului de desfăşurare a actului sexual. Majoritatea bărbaţilor au de la natură o inclinaţie spre perversiune, iar dacă li se oferă cea mai mică şansă vă vor angaja intr-o mare varietate de practici mai mult decat revoltătoare. Aceste practici includ printre altele: practicarea actului normal in pozitii anormale, atingerea corpului femeii cu buzele şi limba, oferirea corpului lor gol pentru a fi explorat cu buzele sau limba de către soţie. Nuditatea, discuţiile despre sex, citirea unor povestiri despre sex, admirarea unor fotografii sau desene cu sugestii sexuale fac parte din obiceiurile adoptate rapid de bărbaţi dacă soţiile le permit. O mireasă inţeleaptă işi va face un ţel din a nu ii permite niciodata soţului să ii vadă corpul descoperit şi din a nu il lăsa nici pe el sa se descopere in faţa ei.

Sexul, atunci cănd nu poate fi prevenit, va fi practicat doar in intuneric total. Multe femei au găsit util să doarma imbrăcate noaptea: ele purtănd cămăşi lungi din bumbac, iar ei pijamale. Acestea trebuiesc imbrăcate in camere separate şi nu trebuiesc indepărtate in timpul actului sexual. Astfel, doar o minimă parte din piele este expusă.

Odată ce şi-a pus cămaşa şi a stins toate luminile din cameră, mireasa trebuie să se intindă tăcută in pat şi să aştepte sosirea mirelui. Cănd acesta intră in odaie, băjbăind prin intuneric, femeia nu trebuie să scoată niciun sunet pentru a-l ghida in direcţia ei, deoarece ar putea fi considerat un semn de incurajare. Trebuie să il lase să se chinuie şi să spere că se va impiedica şi se va răni usor, bun pretext pentru a-i refuza accesul la favorurile ei sexuale.

In momentul in care soţul ajunge lănga ea, mireasa trebuie să stea perfect nemişcată. Mişcarea corpului ar putea fi interpretată ca excitatie sexuală de către soţul optimist. Dacă incearca să o sărute pe buze, soţia trebuie să intoarcă uşor capul, astfel incăt sărutul să fie pe obraz. Dacă incearcă să ii sărute palmele, va trebui să străngă pumnii. Dacă incearcă să ii ridice cămaşa şi să o sărute in orice alt loc, ea trebuie să işi tragă rapid cămaşa la loc, să sară din pat şi să pretindă că trebuie să mearga urgent la toaletă. Aceste acţiuni ii vor tempera
dorinţa de a o săruta in locuri interzise.

Dacă soţul incearcă să işi seduca soţia cu discuţii lascive, aceasta işi va aminti instant o intrebare trivială, non-sexuală, pe care să i-o adreseze. Imediat ce el răspunde, mireasa trebuie să continue aceasta discuţie, indiferent căt de frivolă poate părea in acel moment. Intr-un final, soţul va inţelege că dacă doreşte să intreţină raporturi sexuale cu femeia sa, acestea vor trebui desfăşurate fără alte inflorituri amoroase.

Nevasta inţeleaptă ii va permite soţului să ii ridice cămaşa nu mai sus de talie, in timp ce el işi va desface doar partea din faţă a pijamalei, pentru realizarea conectarii. In timp ce el pufaie şi găfăie, ea va rămăne perfect tăcută sau va purta comversaţii plictisitoare despre treburile casnice. Mai presus de orice, soţia va rămăne perfect nemişcată şi, sub niciun motiv, nu va ofta sau geme in timpul actului sexual.

Imediat ce soţul a incheiat treaba, soţia va incepe să se plăngă de diferite probleme ce vor trebui rezolvate de către soţ. Mulţi bărbaţi simt o plăcere sexuală majoră in a se relaxa dupa comuniunea cu femeia lor, astfel incăt soţia trebuie să se asigure că nu ii oferă nicio secundă de pace in această perioadă, de care el să se poată bucura. Altfel, bărbatul ar putea fi incurajat să incerce din nou in curănd.

Un factor pentru care mireasa trebuie să fie recunoscatoare este faptul că familia soţului, şcoala, biserica şi cadrul social au lucrat impreuna de-a lungul vieţii acestuia pentru a insămănţa in el un profund sentiment de vinovăţie şi ruşine in ceea ce priveşte sentimentele sale sexuale. Femeia inţeleaptă va profita de acest avantaj şi işi va urmări ţelul său de a
limita iniţial aceste porniri bărbăteşti, iar apoi de a anihila total dorinţele soţului de a se exprima sexual.


Din Codurile şi Procedurile despre Relaţii Intime şi Personale ale Statutului Marital intru Marea Sanctitate Spirituală a acestei Binecuvăntate Comuniuni şi intru Gloria lui Dumnezeu
de Ruth Smythers, mult iubita soţie a Reverendului L.D. Smythers, Pastor al Bisericii Metodiste din Arcadia, Confederaţia Regionala de Est

  • Publicată in anul Domnului 1894, Ziarul Ghid de Spiritualitate

Din păcate, cu părere de rău, distinsa semnatară a răndurilor de mai sus nu ne mai poate furniza indrumarea sa şi in ceea ce priiveşte campaniile de imagine, susţinute in locuri publice, sfaturile sale in ceea ce priveşte tehnica focalizării obiectivului unui aparat telefonic mobil, şi cu siguranţa nici domnia sa nu ne-ar fi explicat, altfel decăt invocănd paranormalul, cum se poate mişca o gaura de cheie...

×
Subiecte în articol: magazin mireasa soţul