x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe urmele lui De Niro - Nicolas Cage trage spre Al Capone

Pe urmele lui De Niro - Nicolas Cage trage spre Al Capone

de Andy Stanescu    |    16 Mai 2007   •   00:00
Pe urmele lui De Niro  -  Nicolas Cage trage spre Al Capone

Asa cum ne-au obisnuit in ultimii 20 de ani, marii moguli ai Hollywoodului fac eforturi mari sa-si demonstreze atasamentul fata de cauza nobila a reciclarii produselor.

Asa cum ne-au obisnuit in ultimii 20 de ani, marii moguli ai Hollywoodului fac eforturi mari sa-si demonstreze atasamentul fata de cauza nobila a reciclarii produselor. Recuperare, reconditionare, refolosire, este conceptul ce sta la baza investitiilor facute de producatorii din cetatea filmului. Tehnica resaparii scenariilor de succes a dat rezultate mai mult decat multumitoare (cu precadere in plan financiar), asa incat nu trebuie sa ne mire faptul ca Brian De Palma, unul dintre cei mai inspirati regizori de pe coasta de vest, s-a decis sa scoata pe piata inca o pelicula inspirata din viata si faptele lui Al Capone.

DUPA 20 DE ANI. „Incoruptibilii" („The Untouchables"), asa s-a numit productia a carei regie a semnat-o tot Brian De Palma in 1987, film difuzat si in tara noastra pe marile si mai ales pe micile ecrane, succesul de care s-a bucurat datorandu-se in primul rand distributiei ce ii numara printre altii pe Robert De Niro (Al Capone), Kevin Costner (Eliot Ness), Sean Connery si Andy Garcia. Potrivit cotidianului „Variety" citat de Rompres, in curand cinefilii se vor delecta din nou cu „Incoruptibilii", de data aceasta intr-o noua prezentare. Rolul lui Al Capone se pare ca-i va fi incredintat lui Nicolas Cage (Oscar in 1996 pentru „Leaving Las Vegas), nu de alta dar Robert De Niro nu obisnuieste sa repete aceeasi partitura intr-un interval de 20 de ani. Conform presei de peste ocean negocierile dintre Cage (43 ani) si De Palma se vor incheia in curand. Amatorii de povesti din perioada prohibitiei au de ce sa se bucure.

×
Subiecte în articol: magazin