x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pete Doherty arestat

Pete Doherty arestat

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    22 Aug 2007   •   00:00
Pete Doherty arestat
Sursa foto: Hugo Philpott/

Ca şi cum despărţirea de supermodelul Kate Moss nu i-ar fi cauzat destule promleme, rockerul britanic de 28 de ani a fost arestat ieri sub acuzaţia de posesie de substanţe ilegale.


D DE LA DOHERTY (SAU DROGURI?). Oprit de un filtru al poliţiei pe o şosea din estul Londrei, in timp ce se intorcea de la "V Festival"-ul din Stafford, unde căntase impreună cu trupa sa "Babyshambles", in maşina lui Pete Doherty a fost găsită o mică cantitate de droguri. Arestat, rockerul de scandal şi-a petrecut noaptea in sediul poliţiei pentru ca, a doua zi, după o scurtă audiere, să fie "eliberat din motive de procedură", a declarat presei judecătoarea Susan Williams.

Cel puţin stranie - luănd in considerare că acum nici două săptămăni abia a reuşit să scape de o altă acuzaţie de posesie repetată de droguri - păţania este departe de-al potoli pe rebelul (chiar că fără cauză!). Ca urmare, cu toate că judecătoarea Davinder Lachlar care l-a audiat pe 7 august l-a avertizat că "dacă nu se potoleşte, merge la inchisoare", iar avocatul său a anunţat că urmează o cură de dezintoxicare, pănă la o altă recidivă pare că nu mai este decăt un pas.


IN EXTREMIS. Motivul pentru care Pete Doherty incă mai umblă cu droguri asupra lui a fost insă expus in instanţă in această dimineaţă. "Vina" ar purta-o un implant abdominal menit să-i reducă treptat cantitatea de stupefiante, parte din terapia ambulatorie pe care o urmează. Real sau nu, argumentul se pare că a convins completul de judecată, iar rockerul, după trei procese in care a fost implicat doar in cursul acestui an, priveşte increzător spre viitor. Deocamdată cu pupilele dilatate...

×
Subiecte în articol: magazin