x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Peţitoare pentru fermieri

Peţitoare pentru fermieri

de Adriana Paduraru Vaduva    |    02 Oct 2009   •   00:00
Peţitoare pentru fermieri

Pe Luana Ibacka o puteţi vedea începând de la 12 octombrie şi la Prima TV şi la B1. Dacă pentru B1 continuă seria "Căminul de cinci stele", la Prima TV, Luana are misiunea de a prezenta reality-show-ul "Fermier. Caut nevastă!".



"În ambele emisiuni vorbesc despre case, despre oameni aşezaţi, despre lucruri esenţiale ale vieţii: familie, cămin şi drumul până la ele", spune Luana.

FEMEI FRUMOASE
Luana a avut timp să stea de vorbă şi să-i cunoască pe concurenţi. Suficient pentru a ne spune că aceştia îşi doresc "femei frumoase, care au alt gen de experienţă decât ei". Iar fermierii au toate şansele să-şi întâlnească perechea ideală, mai ales că pretendentele se înscriu în descriere. "Multe dintre femeile care au trimis scrisori sunt frumoase, cu unghii lungi şi poartă tocuri", spune Luana.

Poate că nu se vor obişnui foarte uşor cu noua casă, dar "munca la ţară se învaţă repede". În plus, fermierii "au nevoie mai mult de o înţelegere spirituală, nu neapărat de un ajutor fizic".


Viaţa la ţară
Luana este bucureşteancă get beget şi tânjeşte după traiul la ţară. Însă, deocamdată, nu este timpul pentru o astfel de mutare: "În acest moment este important să-mi exercit profesia pentru care m-am pregătit în ultimii 20 ani, iar asta nu se poate realiza decât la oraş". Profită însă de această emisiune pentru a se apropia mai mult de visul ei.

"Voi afla unde şi ce aş putea face ca să încropesc o gospodărie pentru bătrâneţe. Mi-aş dori să cresc copiii fetiţei mele la ţară. Şi ea este îndrăgostită de Moldova, este locul în care se simte cea mai fericită şi unde îşi petrece vacanţele de vară. Avem un fin acolo şi multi prieteni", a adăugat Luana.

×
Subiecte în articol: vedete