x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Petra Ecclestone, fiica boss-ului Formulei 1, vrea să cumpere cea mai scumpă proprietate din SUA.

Petra Ecclestone, fiica boss-ului Formulei 1, vrea să cumpere cea mai scumpă proprietate din SUA.

15 Iun 2011   •   19:09
Petra Ecclestone, fiica boss-ului Formulei 1, vrea să cumpere cea mai scumpă proprietate din SUA.

Cea mai scumpa proprietate imobiliara din SUA si-ar putea gasi, in curand, un cumparator. Conform site-ului TMZ, Petra Ecclestone (22 de ani), fiica miliardarului britanic Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, a facut o oferta pentru achizitionarea “The Manor' (Conacul), o resedinta de lux evaluata la 150 de milioane de dolari, scoasa la vanzare in 2009.

Proprietatea se intinde pe o suprafata de 18.000 de metri patrati, are 100 de camere, dintre care 14 dormitoare, si se afla pe exclusivistul Rodeo Drive din Beverly Hills. “Conacul' a fost scos la vanzare de Candy Spelling, nimeni alta decat vaduva celebrului producator Aaron Spelling, tatal actritei Tori Spelling, decedat in 2006, creatorul binecunoscutelor productii Dinastia, Ingerii lui Charlie, Starsky si Hutch ori Beverly Hills 90210.

Resedinta a fost construita in 1991, iar actuala proprietara o caracteriza drept idealul de proprietate, care avea, printre altele, o bucatarie in care “se poate gati la fel de bine pentru doua sau 800 de persoane'.

Reprezentantii partilor implicate in aceasta tranzactie au refuzat sa faca vreun comentariu. Anterior, cea mai mare suma pentru o proprietate imobiliara aflata pe teritoriul SUA a fost platita de miliardarul rus Iuri Milner, care a platit 100 de milioane de dolari, la inceputul anului, pentru o resedinta din Sillicon Valley.

×