x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Photoshop sau miracol? Şi-au recăpătat formele la puţin timp după ce au născut!

Photoshop sau miracol? Şi-au recăpătat formele la puţin timp după ce au născut!

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Noi 2009   •   00:00
Photoshop sau miracol? Şi-au recăpătat formele la puţin timp după ce au născut!

Dieta de zi cu zi, tratamentele şi şedinţele de fitness se pare că fac minuni atunci când este vorba de corpul vedetelor care aleg să rămână însărcinate, iar după ce nasc reuşesc în timp record să revină pe scenă ca şi când nu s-ar fi întâmplat un astfel de eveniment în viaţa lor. Dacă este să ne luăm după imaginile de mai jos, ideea de kilograme luate în plus pe perioada sarcinii pare să nu mai ţină de realitate.



Top modelul german Heidi Klum a urcat pe podium, la o prezentare de modă, la doar cinci săptămâni după naşterea celui de-al patrulea copil, fetiţa Lou.  Klum a revenit la forma cu care ne-a obişnuit, şi chiar a urcat pe podiumul unui spectacol de modă al Victoria's Secret. Nu a făcut-o într-un costum de baie ci, într-o rochie frumoasă, care ascunde toate deficienţele din spatele ei.


Nicole Richie şi-a arătat burtica în august, atunci când a prezentat propria colecţie de haine pentru femeile însărcinate, iar în septembrie a apărut în public, într-o manieră obişnuită. Într-un timp record şi-a recăpătat forma după ce a adus pe lume al doilea copil.  
  

Jennifer Hudson, starul din filmul "Dreamgirls", a devenit o stea la Hollywood şi datorită formelor sale speciale. La doar două luni după ce a născut a reuşit să-i uimească pe toţi cei care o cunosc, artăta mai bine decât înainte de arămâne gravidă!


Sarah Michelle Gellar a continuat să susţină o activitate extrem de dinamică chiar şi pe perioada sarcinii. La sfârşitul lunii septembrie Geller a născut primul ei copil, iar pe 16 octombrie apărea în Los Angeles ca şi când nu ar fi fost vreodată însărcinată.


Şi cântăreaţa Gwen Stefani a intrat în branşa mămicilor atunci când, în luna august 2008, l-a adus pe lume pe Zuma  Apoi, la reunirea trupei No Doubt, a pozat cu un pântec perfect. Gwen a explicat forma sa excelentă prin restricţiile alimentare pe care le-a acceptat în timpul sarcinii, precum şi intensitatea şedinţelor de fitness de după naştere.


Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio a fost extrem de lăudată pentru prezenţa de la prezentarea de modă realizată în 2008 pentru Victoria Secret. Puţini ştiu că evenimentul s-a produs la doar trei luni după naşterea fiicei Ani! Tânăra mamă a declarat că secretul acelei apartiţii perfecte se datorează îngheţatei consumate în exces în timpul sarcinii (!!!) precum şi şedinţelor de gimnastică realizate după naştere cu antrenorul Liandro Carvalho.


Christina Aguilera a avut mari probleme cu greutatea în 2008, atunci când a fost însărcinată şi l-a adus pe lume pe Max. Cunoscuta vedetă nu a negat niciodată excesele alimentare făcute în acea perioadă. Apoi, după naştere, graţie multor mii de lire sterline cheltuite, în doar şapte luni a pozat într-o imagine de invidiat!


Jennifer Lopez a luat serios în greutate în perioada în care a fost însărcinată cu gemenii Max şi Emmy. Între fotogramele pe care le urmăriţi există o diferenţăde doar 10 luni, cea din stânga fiind realizată cu doar câteva zile înainte să nască!  Ea a recunoscut că rochia semnată de Benjamin Button a ajutat-o enorm în faţa obiectivelor aparatelor de fotografiat! 


Chiar şi Britney Spears a fost capabilă să revină la forma cu care ne obişnuise după ce l-a născut pe Jayden James, al doilea fiu al său. În 2006, starul pop venea la Teen Choice Awards cu o burtică enormă. Apoi, la  doar opt săptămâni după naştere, a urcat la gala decernării American Music Awards cu o siluetă de invidiat. Nimic nu lăsa să se vadă că este mama a doi copii!


La Festivalul de la Cannes, din 2008, cea mai sexy femeie de pe planetă, Angelina Jolie, a apărut cu o burtă mare, iar în iulie a dat naştere gemenilor Knox şi Vivienne. La sfârşitul anului, la braţul lui Brad Pitt, ni s-a înfăţişat într-o rochie neagră Benjamin Button în interiorul căreia vedeta părea mai mult scheletică decât o femeie care de curând a născut.


În martie 2008, la Hollywood, Halle Berry a făcut un chef pe cinste, în onoarea fiicei Nalu care tocmai văzuse lumina zilei. La doar o jumătate de an distanţă a pozat în femeia lunii pentru revista Esquire.


În timpul sarcinii, Nicole Kidman nu a avut momente de relaxare. A urmat o dieta strictă, a practicat yoga, aerobic, şi de cinci ori pe săptămână a lucrat cu instructorul personal. Poate că acest program a ajutat-o ca, în doar 10 zile după naştere, să revină la forma anterioară. S-a zvonit, la un moment dat, că pentru fiica Rose, Nicole şi soţul ei au găsit o mamă surogat iar pozele în care a apărut gravidă nu au fost decât rezultatul ingineriei estetice.


Jessica Alba recunoaşte că după ce a născut-o pe Honor, în iunie 2008, a fost disperată să revină la forma cu care îşi obişnuise admiratorii. Vedeta susţine că în doar cinci luni a reuşit să reintre în silueta dorită doar cu ajutorul unei centuri speciale!


Vedeta Tv Tori Spelling a fost mereu preocupată de aspectul său. Imediat ce a dat naştere celui de-al doilea copil, a început să frecventeze - o dată pe zi - sala de sport, dar şi să urmeze un regim alimentar rigid. Se pare că totul a dus în cealaltă latură, în aprilie 2009 presa americană spunând că Tori este o femeie cu un corp "epuizat, anorexic".


×
Subiecte în articol: magazin