x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piata Divertis

Piata Divertis

de Adriana V. Paduraru    |    14 Oct 2005   •   00:00
Piata Divertis
VEDETE
"Clanul Caraiman" este amenintat de unchiul Johann von Caraiman

Grupul Divertis a revenit la Antena 1 cu "Piata Divertis". De ce aceasta denumire? "Noul format are la baza notiunea de piata… Un loc de intalnire a tuturor oamenilor. Aici vin toate personalitatile lumii politice, vedete, dar si oameni obisnuiti sau gura-casca. Piata Divertis este locul nostru de intalnire cu publicul", a declarat Toni Grecu. Unele rubrici, care sunt deja bine intiparite in mintea telespectatorilor, vor fi pastrate, insa in alte formule. "Programele de stiri vor fi preluate in stilul nostru caracteristic si transformate in scheciuri. Nu lipsesc din emisiune nici aventurile locuitorilor comunei Branca-Costesti", a adaugat Toni. De asemenea, revine o rubrica foarte indragita de Jojo: "Blondele intreaba, brunetii raspunde".

FELIX Si OTILEA. Personajele din serialul "Felix si Otilea" isi vad de micile lor aventuri amoroase. Nu se stie cum va evolua relatia lui Riciu cu Natasa, insa e clar ca mostenitorul "Clanului Caraiman" a dezvoltat o noua obsesie. "Pe Riciu nu-l mai chinuie Baltagul, ci Apus de Soare", a explicat Buzdugan. Natasa ramane aceeasi: zvapaiata, independenta si vicleana. In schimb, Felix are probleme cu PNA si chiar este citat in cazul lui Omar Hayssam. Din pacate, necazurile lui nu se opresc aici. Din Germania, pe nepusa masa, se iveste unchiul Johann von Caraiman, care nu vine cu mana goala, ci cu actele de proprietate pe toata averea lui Felix. Unchiul Johann este un mafiot versat care traieste de peste 40 de ani in strainatate si al carui tel in viata este sa-l deposedeze pe Felix de tot avutul lui. In jurul batranului se ingramadesc Riciu, Natasa, dar si Otilea, fiecare urmarindu-si propriul interes. "E plin de bani unchiul Johann, iar Riciu isi scoate cam 300 de euro pe saptamana din furtisaguri", spune Buzdu. La randul sau, Natasa incearca sa-l cucereasca pe batran, fara nici o sansa insa, pentru ca "mosul" e mai viclean decat toti.

PE PLATOU. Atmosfera destinsa in timpul filmarilor la Piata Divertis. Pe platouri miroase a nou. Parca am fi intr-o casa proaspat renovata. E si normal, sunt alte decoruri. Dragos Buhagiar a realizat o piata cocheta, inconjurata de cladiri in stil englezesc. Cum intri, pe stanga, te asteapta primitor "Golden Sprit". Dupa cateva repetitii au inceput filmarile. Fiecare stia ce are de facut, asa ca nu s-au tras foarte multe duble. Ba chiar unele scene au iesit "din prima". Cel mai "sifonat" a iesit Daniel Buzdugan, transformat in batrana. Inghesuindu-se la "ajutoarele pentru sinistrati", babuta a cam fost bruscata, ba chiar trantita pe pardoseala. Si Monica Anghel a avut o mica problema. Nu reusea sa zica: "Te-ai luat de Rodica ei?" (ea fiind batrana interpretata de Buzdu). Tot timpul ii iesea "Rodica lui". Basescu si-a inceput campania anticoruptie in localitatea Branca-Costesti. "Fiecare trebuie sa ne lasam de ceva!", s-a adresat el locuitorilor. "Hotii se vor lasa de furat! Eu m-am lasat de fumat! Costele, tu te vei lasa de bautura!", a continuat presedintele. Slabe sanse insa. Am stat de vorba cu Silviu Petru si ne-a lamurit: "Pagubosu’ nu se poate lasa de bautura. Mai bine o viata beat, decat zece minute treaz!"

La Divertis ma simt excelent. Nu ma vad in alta parte nici peste cinci ani. Suntem mai mult decat o familie"
Jojo

×
Subiecte în articol: divertis