x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pierdem in teren, castigam in statistici

Pierdem in teren, castigam in statistici

de Andy Stanescu    |    20 Sep 2007   •   00:00
Pierdem in teren, castigam in statistici

Dupa meciul amical pierdut in fata „Mannschaft-ului" cu 3-1, selectionata lui Victor Piturca a inregistrat totusi un succes, si asta pentru ca nationala a urcat o pozitie si se afla pe locul 12 in ierarhia FIFA.

Dupa meciul amical pierdut in fata „Mannschaft-ului" cu 3-1, selectionata lui Victor Piturca a inregistrat totusi un succes, si asta pentru ca „nationala" a urcat o pozitie si se afla pe locul 12 in ierarhia FIFA, pana la data de 24 octombrie, cand va fi dat publicitatii urmatorul clasament. Romania (1037 puncte) a egalat astfel performanta inregistrata in luna iunie, datorita victoriilor obtinute in fata Turciei (2-0, tot „amical") si echipei „rusilor albi" indrumata de tehnicianul Bernd „STASI" Stange (Belarus-Romania: 1-3 / preliminarii EURO 2008).

Campioana mondiala Italia a revenit pe prima pozitie, fiind urmata de Argentina si Brazilia (in coborare cu doua locuri). Cat despre adversarele Romaniei in grupa G, Olanda a urcat pe locul 5, in vreme ce Bulgaria a pierdut 6 pozitii (locul 35). Belarus ocupa locul 70, Slovenia a „saltat" 19 pozitii ( locul 75), iar Albania a fost trecuta in dreptul cifrei 78 (Luxemburg - 176).

HANESCU, CEVA MAI SUS. Chiar daca s-a inclinat in finala BCR Open Romania, pierduta in fata francezului Gilles Simon cu 6-4/3-6/2-6, Victor Hanescu s-a ales cu un salt spectaculos de 45 de locuri in ierarhia ATP, ocupand in prezent pozitia 106, cu 408 puncte adunate. In ciuda unui parcurs mai degraba dezamagitor, Andrei Pavel continua sa il devanseze pe "Hane" in clasamentul celor mai buni jucatori profesionisti, "Cneazul" situandu-se pe locul cu nr. 88 (467 puncte), in urcare cu doua pozitii fata de luna trecuta. Finalist in "challengerul" de la Todi, si Adrian Ungur a facut un salt de 87 de locuri, ajungand pe tabloul ATP in dreptul "bornei" 290. Mai putin fericit este cazul lui Razvan Sabau, tenisman aflat in cadere libera (57 de locuri), aflat in acest moment pe locul 723!

×
Subiecte în articol: magazin locul