x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pierdut in spatiu - Un cioban a trecut granita din greseala

Pierdut in spatiu - Un cioban a trecut granita din greseala

de Andy Stanescu    |    18 Mai 2007   •   00:00
Pierdut in spatiu  -  Un cioban a trecut granita din greseala

Nici transhumanta nu mai e cum a fost, probabil ca si-a spus un tanar cioban din spatiul carpato-danubiano-pontic, ratacit din greseala pe meleagurile pustei pannonice.

Nici transhumanta nu mai e cum a fost, probabil ca si-a spus un tanar cioban din spatiul carpato-danubiano-pontic, ratacit din greseala pe meleagurile pustei pannonice. Tanarul oier, ce tocmai implinise 26 de ani, nemultumit ca fermierul care il angajase era prea strans la punga, a abandonat turma patronului si a plecat spre casa. Pana aici nimic iesit din comun, numai ca ciobanasul nostru trecuse deja granita in Ungaria.

Din pacate pentru baciul ungurean de ocazie, politia de frontiera din tara vecina (eventual si prietena) l-a retinut in apropiere de Gyula, iar cum ratacitorul nu avea nici un act asupra sa, organele l-au facut pachet si l-au pus pentru scurt timp la pastrare. Dupa care l-au trimis inapoi in tara de bastina, dupa cum ne informeaza Rompres citand agentia de presa MTI. Toate ca toate dar nu ne putem impiedica sa ne punem o intrebare: Cu oile, saracele, cum ramane?

×
Subiecte în articol: magazin