x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pink: "Cred că părinţii ar trebui să îşi admonesteze copiii cu câte o palmă la fund"

Pink: "Cred că părinţii ar trebui să îşi admonesteze copiii cu câte o palmă la fund"

02 Noi 2010   •   00:00
Pink: "Cred că părinţii ar trebui să îşi admonesteze copiii cu câte o palmă la fund"

Cântăreaţa de muzică pop îndeamnă părinţii să fie mai duri cu cei mici atunci când aceştia fac probleme, pentru că, din punctul ei de vedere, ar fi murit tânără dacă nu ar fi existat mâna de fier a tatălui său.



Pink se teme că obişnuinţa de a fi corect din punct de vedere politic determină părinţii să nu mai dea câte o palmă la fund copiilor artunci când aceştia nu mai pot fi controlaţi şi fac prostii,, scrie contactmusic.com. Cântăreaţa crede că există foarte mulţi copii care au nevoie de un astfel de tratament din când în când pentru a fi readuşi pe calea cea bună. "Toată treaba asta cu a fi corect din punct de vedere politic în privinţa corecţiei fizice este o prostie. Tatăl meu m-a lipit de perete, iar acesta este singurul motiv pentru care sunt încă în viaţă" a declarat interpeta pentru Acces Holywood, adăugând că acceptă faptul că le-a dat mari bătăi de cap adulţilor în adolescenţă..

În trecut, părinţii au dat-o afară din casă când avea 15 ani. Pink spune că merita acest lucru, menţionând că ea ar fi luat această decizie încă de la vârsta de 8 ani, pentru că se consideră a fi fost o persoană care făcea numai lucruri rele şi nu suporta restricţiile.

×
Subiecte în articol: lumea