x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pink le ironizează pe Britney Spears şi Christina Aguilera

Pink le ironizează pe Britney Spears şi Christina Aguilera

02 Mar 2011   •   11:53
Pink le ironizează pe Britney Spears şi Christina Aguilera


Pink le ironizează pe cântăreţele pop Britney Spears şi Chrisina Aguilera într-un mesaj pe Twitter, amuzându-se că din acest trio ea este singura care a făcut cele mai puţine prostii. "Dintre mine, Britney şi Christina, nu credea toată lumea că eu o să fiu cea care aduce numai necazuri? Uite, mamă!!! Fără cătuşe!!!", a scris cântăreaţa, care aşteaptă acum primul său copil.

Mesajul lui Pink a apărut pe Twitter la doar câteva ore de la arestarea Christinei Aguilera din cauza consumului excesiv de alcool. Pe de altă parte, Britney Spears n-a fost niciodată arestată, însă a avut destule probleme cu poliţia. În 2008, Spears a pierdut custodia celor doi copii ai săi după ce a refuzat să îi aducă înapoi tatălui la sfârşitul unei vizite stabilite de comun acord. În aceeaşi perioadă, cântăreaţa a fost internată în spital de două ori într-o lună iar tatăl său a fost desemnat să ia deciziile pentru ea, atât pe plan personal, cât şi financiar. 

În ceea ce o priveşte pe Christina Aguilera, ea încearcă acum să îşi relanseze cariera după un album care nu a avut succes în 2010 şi lansarea ei ca actriţă, în filmul "Burlesque", care nu a fost văzută prea bine de critici. Anul trecut, Aguilera s-a despărţiit de soţul său, Jordan Bratman, iar luna trecută a intrat de două ori în atenţia presei după ce a făcut o gafă de proporţii la gala Superbowl, uitând versuri din imnul naţional al Americii, şi a căzut pe scenă în timp ce cânta pe scena premiilor Grammy.

×
Subiecte în articol: pink britney spears christina aguilera