x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piţipoanca motorizată

Piţipoanca motorizată

11 Aug 2008   •   00:00
Piţipoanca motorizată

Nici o piţipoancă nu-i piţipoancă destul dacă nu-şi lipeşte po­po­ne­ţul de o tablă încinsă de maşină bengoasă măcar o dată-n viaţă şi atunci să-şi facă poză pe care să o pună la loc de cinste pe hi5! Fe­tele par să ştie regula şi s-o res­pec­te cu sfinţenie.



Nici o piţipoancă nu-i piţipoancă destul dacă nu-şi lipeşte po­po­ne­ţul de o tablă încinsă de maşină bengoasă măcar o dată-n viaţă şi atunci să-şi facă poză pe care să o pună la loc de cinste pe hi5! Fe­tele par să ştie regula şi s-o res­pec­te cu sfinţenie. Reţeta clasi­că este: holbezi bine ochii prin oraş după bannerele care anunţă saloane auto, te faci mumoasă, îţi tragi cea mai scurtă fustă şi ce­le mai înalte to­curi, urci în au­to­buzul "cursă gratuită" şi de­barci la expoziţia au­to, direct pe o ca­­potă. Reţeta eco­nomică presu­pu­ne aceeaşi pregătire a fi­zi­cu­lui, doar că alegi maşinile di­rect din parcarea unui club de fi­ţe, deci nu mai plăteşti bilet de in­tra­re la salon. P.S.: Cînd te plic­ti­seşti ­de roţi, treci la va­ria­­ţiuni: te dai într-o barcă parca­tă pe asfalt.

La gazetă!


Specialiştii în bun-simţ au constatat o creştere îngrijoră­toa­re a numărului de piţipoance şi piţiponci. Dacă vedeţi piţi­poance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm respon­sabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi